Mimarlık öğrencilerine güz kampı

Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman´la Eylül´de yapılacak Mimarlık Öğrencileri Güz Kampı´nı görüştü.

GÜNCEL 31.05.2018 10:24:38 0
Mimarlık öğrencilerine güz kampı

Antakya/SES

Defne Belediyesi Turunçlu Ana Hizmet Binası´nda gerçekleşen ziyarete Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özçelik, Cahit Top, Dilek Aslan, Yücel Tileylioğlu, Nurşen Büyükaşık, Esen Çiler ve Cemil Karaoğlan katıldı.
01- 09 Eylül tarihleri arasında, Defne Belediyesi ev sahipliğinde, Defne İlçesinde gerçekleşecek olan ‘Mimarlık Öğrencileri Güz Kampı´ ile ilgili detayların konuşulduğu ziyarette, Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, mimarlık öğrencilerinin bilgileri yerinde deneyimlemesi ve Defne İlçesi´nin potansiyelinin ele alınıp projeler geliştirebilmesi açısından oldukça önemli olan ‘Güz Kampı´na desteklerinden ötürü Başkan Yaman´a teşekkür etti.
Öğrencilerin bu tecrübeyi yaşamalarını desteklediklerini belirten Başkan Yaman, Mimarlar Odası Hatay Şubesi Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, bu kampın tüm öğrenciler için faydalı ve güzel bir deneyimleme olmasını diledi.
Katılımcıların mimarlık süreçleri ile tanışmaları; bilgi ve paylaşımlarda bulunarak yaşanabilir kentler ve nitelikli mimarlık açısından önemli çalışmalar yürütmeleri amacıyla Defne İlçesinde gerçekleştirilecek olan ‘Mimarlık Öğrencileri Güz Kampı´na Türkiye´nin farklı üniversitelerinden 40 aşkın öğrenci, akademisyen ve Şube Yönetim Kurulları katılacak.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19