MKÜ´de mezuniyet coşkusu

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), 2018-2019 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

GÜNCEL 18.06.2019 10:46:32 0
MKÜ´de mezuniyet coşkusu

 

Antakya/SES
Üniversite kampüsünde yapılan törende, lisans veya önlisans eğitimlerini tamamlayan gençler, keplerini havaya aarak, mezuniyetlerini kutladı. Mezuniyet törenine Hatay Vali Yardımcısı Erol Özkan, MKÜ Rektörü Hasan Kaya ve yYardımcısı Prof. Dr. Yusuf Önlen, MKÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Erhan Yengil, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve veliler de katıldı.
Mezuniyet töreninde üniversiteyi birincilikle bitiren Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencisi Sema Yücelen, mezunlar adına yaptığı konuşmada, eğitim süreci boyunca her türlü desteği sağlayan aileled ve öğretim üyelerine teşekkür etti.
Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Kaya da “1992 yılında kurulan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi çeyrek asırı devirmiş, bölgedeki önemli üniversitelerden biridir. Tüm öğrencilere en iyi seviyede ve en iyi kalitede eğitim vermekteyiz. Öğrenciler hem bilimsel olarak hem de insani olarak Mustafa Kemal Üniversitesinden çok şeyler öğrenmişlerdir. Öğrencilerin geleceklerinin aydınlık olmasını diliyorum. Öğrencilerim gelecekte önemli yerlerde önemli vazifelerde bulunacaklardır. Veliler, sizler büyük fedakarlıklar içinde maddi manevi, iyi günde kötü günde çocuklarınızın arkasında durdunuz. Gördüğünüz gibi hepsi pırıl pırıl kaliteli insanlardır. Bizler bu öğrencileri yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen öğretim üyesi arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Üniversitemiz adını aldığı Mustafa Kemal Atatürk´e yakışır şekilde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir' dedi. Hatay Vali Yardımcısı Özkan da mezun olan öğrencilerin en mutlu günü olmasının yanı sıra büyük fedakarlıklarda bulunan anne babalar ve öğrencileri yetiştiren öğretim üyeleri için de çok önemli bir gurur günü olduğunu belirterek, mezun olan öğrencilerin mezun oldukları okulun ismine uygun şekilde bu ülkenin kalkınması, güçlenmesi ve modernleşmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine inandığını söyledi. Törende mezun oldukları bölümlerde dereceye giren öğrencilere temsili diplomaları ve hediyeleri verildi. Mezun olan 3 bin 500 öğrenci keplerini havaya atmasıyla coşku ve sevinç doruk noktasına ulaştı. Mezuniyet töreninde, Antakya Devlet Konservatuvarının vermiş olduğu konser ile sona erdi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23