M.Öztürk, ASKP başkanı

Hatay Amatör Spor Küpleri Federasyonu, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Antakya´daki Hatay ASKF binasında yapılan kongrede divan, Müfit Tatlı, Hamzi Atahan, Kerem Yılmaz ve Zafer Koç´tan oluşurken, tek liste ile g idilen se?

SPOR 31.03.2021 15:49:31 0
M.Öztürk, ASKP başkanı

Antakya/SES


Buna göre Mehmet Öztürk başkanlığındaki Hatay ASKF´nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Abdulhalik Görün (genel sekreter), Ayhan Dik, Nevzat Gonca, Hayrettin Fırıncıoğulları, Mustafa Bayraktar, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Tahsin Yırtıcı, Muhammet Tok, Recep Önal.
YEDEK ÜYELERİ: Cemil Güleryüz, Ahmet Davut, Sonay Ateş, Ali Aksu, Yusuf Talipoğlu, Kerem Yılmaz, Mustafa Tanrıseven, Enver Aşar, Uğur Talipoğlu, Mehmet Çiçek ve Ahmet Güvercin. denetleme kurulu üyeliklerine Süleyman Çiçekli, Mithat Günay ile Nizamettin Karaali getirilirken, oyun kurulu üyeleri ise Semih Gözel, Mehmet Afsal, Mehmet Hamurcu, Osman Şevket Özdemir, Ali Yıldız, Mehmet Güler, Şerifkallioğulları, Hamzi Atahan ve Necat Miçooğulları´ndan oluştu. Hatay ASKF gençlik kurulu üyeliklerine Fahri Serdar Özal, Nevzat Danacı, Uğur Karabulut, Mehmet Turunç, Sabahattin Aslan, Canan Karaciğer ve Yusuf Yatkın seçilirken, disiplin kurulu üyeliklerine Zafir Koç, Müntecep Köybaşı ve Sadullah Ergin getirildi. Üst kuruluş olan TASKK´nun delegeliklerine ise Abdulhalik Görün, Nevzat Gonca, Ayhan Dik, Nihat Topal, Kemal Kadıoğlu, Süleyman Çiçekli, Zafir Koç, Recep Önal, Cafer Geyik, Mustafa Bayraktar, Hayreddin Fırıncıoğulları, Ahmet Güvercin ile Hamzi Atahan seçildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00