Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Müsabakası

Arsuz Belediyesi ve Türkiye Muaythai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen “Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Müsabakaları” tamamlandı.

GÜNCEL 17.08.2022 15:35:20 0
Muaythai Süper Ligi 3. Ayak Müsabakası

 

İskenderun/SES
Atatürk Kent Meydanı´nda yapılan müsabakaları, Arsuz Kaymakamvekili Ahmet Açıkgöz, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Türkiye Muaythai Federasyonu Genel Sekreteri Korkmaz Atalay da izledi. Sporcuların mücadele ettiği turnuvada, kategorisinde şampiyon olanlara kupaları verildi.
Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Sporun her türlüsünü burada yapmaktayız. Bir sürü etkinlik yaptık ama Muaythai Türkiye´de az tanınan ama çok önemli bir spor dalı. Bu turnuvanın Arsuz´da olması bizi çok sevinirdi. Muaythai, Tayland´ta, yani Uzak Doğuda gelişen bir spor dalı. Benim gördüğüm kadarıyla insanların kendine güvenini yerine getiren bir spor dalı. Bunu yapan kişiler kendini savunmayı öğrenirken, psikolojik olarak da stres atıyor. Bir doktor olarak söylüyorum; bu sporu yaparken vücudun her tarafı çalışıyor' dedi ve Arsuz Belediyesi olarak spor ve sporcunun yanında olduklarını ifade etti.
Öte yandan farklı kategorilerde şampiyon olan Muay Thai Milli Sporcular İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´yı ziyaret etti. Muay Thai Raks Spor Kulübü Başkanı Serdar Keskin, kulüp koordinatörü Hülya Keskin, Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonu olan milli sporcular ile bir araya gelen Tosyalı, sporcuları tebrik etti. Ziyarette yapılması planlanan turnuva ve organizasyonlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulduğu açıklanırken, Muay Thai Raks Spor Kulübü Başkanı Keskin ve koordinatör Keskin, sporculara desteklerinden dolayı Tosyalı´ya teşekkür etti.

 

 


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62