Muhasebecilere ´inşaat vergilendirmesi´ semineri

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İskenderun Şubesi, üyelereine yönelik ´inşaat muhasebesi ve vergilendirme uygulamaları´ konulu seminer verdi.

GÜNCEL 28.12.2018 10:55:59 0
Muhasebecilere ´inşaat vergilendirmesi´ semineri

Nesrin Geyik/İskenderun

Seminerde konuşan yeminli mali müşavir İrfan Vural, eitime katılanlara ´inşaat muhasebesi ve vergilendirme uygulamaları´ konusunda bilgi verdi.
TÜRMOB Genel sekreteri Yahya Arıkan ise şunları söyledi: “Yaptığımız işin kalitesine önem vermeli, mükellefler ile muhasebeciler arasında birlik ve beraberlik sağlanmalıdır. Gerek mevzuat gerek diğer sorunların çözümü noktasında çaba sarf ediyoruz. Bizler başından beri uzlaşma ve diyaloga son derece önem veriyoruz. Ama hakkımız alınıyorsa sonuna kadar mücadele ederiz.'
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım de seminerin açılışda yaptığı konuşmada, oda olarak eğitim ve toplantılara önem verdiklerini ifade etti. Yıldırım, 'Mevzuatların sürekli değiştiği için üyelerimize yönelik eğitimlere ağırlık veriyoruz. Bu tür eğitimlerden eksikliklerimizi tamamlamamız lazım. Meslektaşlarımızı en yetkili kişilerce bilgilendirmenin gayreti içerisindeyiz. Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde artık işlemlerin büyük bir bölümü internet üzerinde yapıldığı için bu tür eğitici toplantıları önemsiyoruz' değerlendirmesini yaptı. Seminerde, mali müşavir belgesini almaya hak kazanan Murat Erhan ve Şahsen Yangın´a Mali Müşavirlik çalışma Ruhsatını TÜRMOB Genel sekreteri Arıkan verdi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00