Muhtarlar, ´sorun raporu´ hazırlayacak

Kaymakam Soytürk, İlçedeki mahalle muhtarlarından sorumluluk alanı dâhilindeki sorun ve ihtiyaçların, rapor halinde iletilmesini istedi.

İSKENDERUN 5.02.2018 09:16:25 0
Muhtarlar, ´sorun raporu´ hazırlayacak

Cumhurbaşkanının muhtarlara yönelik yaptığı rutin toplantılar ve İçişleri Bakanlığı´nın talimatı doğrultusunda kentlerde düzenlenen Muhtarlarla Buluşma Toplantısı, İskenderun´da yapıldı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığındaki toplantıda, kentteki sorun ve ihtiyaçlar görüşüldü.

Kentte özel eitim veren Yükseliş Okullarında, okulun kurucusu Nuri Üysen´in ev sahipliğindeki muhtarlar toplantısına, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İlçe Jandarma Komutanıvekili Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Gülen Ayin Selçuk, Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak ve Enerjisa İşletme Müdürü Mehmet Ali Tunç da katıldı. Yemekli toplantıda konuşan Kaymakam Soytürk, İlçedeki mahalle muhtarlarından sorumluluk alanı dâhilindeki sorun ve ihtiyaçların tespit edilerek, rapor halinde düzenlenmesini istedi. Kaymakam Soytürk ve mahalle muhtarlarını ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Üysen de katılanlara teşekkür etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22