Muhtarların HATSU ziyareti

Hatay´ın farklı ilçelerinde görev yapan bazı muhtarlar, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali´yi ziyaret ederek, sorunlarını aktardı.

GÜNCEL 30.08.2019 10:05:57 0
Muhtarların HATSU ziyareti

İskenderun/SES

 HATSU Genel Müdürü Çaparali, Belen, Antakya, defne, Yayladağı, Samandağ ve Kırıkhan´da görev yapan bazı muhtarlarını ağırladı.
HATSU´dan yapılan açıklamaya göre, içme suyu ve kanalizasyon altyapısına yönelik konuların istişare edildiği ziyarete Antakya´nın Bitiren Mahalle Muhtarı Halit Polat, Samandağ´ın Tomruksuyu Mahalle Muhtarı Feray İncir, Belen´in Bakras Mahalle Muhtarı Ali Şirin ve Kömürçukuru Mahalle Muhtarı Servet Kurt ve Kırıkhan´ın Menderes Mahalle Muhtarı Murat Başaran katıldı. Ziyarete gelen muhtarlara Hatay´ın 15 ilçesinde yapılan yatırımlar ve hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Çaparali, hizmet götürme noktasında muhtarları dikkate alarak koordineli şekilde çalıştıklarını ve hizmette her düşünceye önem verdiklerini ifade etti.
Ayrıca, Defne´nin Orhanlı Mahalle Muhtarı Cemil Günbatmaz ve Yayladağı´nın Yukarıokçular Mahalle Muhtarı İsmail Kaymakçı da Çaparali´yi ziyaret ederek, içme suyu ve altyapı ile ilgili konular istişarede bulundu. Ziyarette, Hatay´daki tüm muhtarla koordineli şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Çaparali, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve hemşehrileri dikkate alarak altyapı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

 

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23