Muhtarların ´teşekkür ziyareti´

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle ayrımı yapmadan kentin her köşesine eşit şekilde hizmet götürdüklerini belirtti.

İSKENDERUN 15.01.2018 17:57:15 0
Muhtarların ´teşekkür ziyareti´

İskenderun´un Modernler, Sakarya, Yunus Emre, Suçıkağı ve Akçay mahallesi muhtarlarını makamında kabul eden Dingil, mahallelere yapılan çalışmalarla ilgil sohbet etti. Muhtarların görüş ve düşüncelerine önem verdiklerini ifade eden Dingil, 'Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Ekiplerimiz kentin birçok noktasında aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile sürekli mahalle muhtarlarımız ile görüş alışverişinde bulunuyoruz. Şehrimizi geleceğe taşımak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu. 

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, mahallelerine yapılan hizmetler için Dingil´e teşkkür eden muhtarlar da şunları söyledi: 'Başkanımıza ve belediye çalışanlarına mahallelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizde ihtiyaç olan kaldırımlar yollar yenileniyor. Başkanımızı ziyaret ederek halka hizmet noktasında istişarelerde bulunduk. Başkanımız bizleri sürekli ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Bizler de var olan ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri başkana iletiyoruz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19