Mükelleflere e-dönüşüm anlatıldı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, meslek grubu olarak ihtiyaçlarının başında değişen mevzuata yönelik eğitimin oluşturduğunu belirtti.

30.11.2017 10:24:07 0
Mükelleflere e-dönüşüm anlatıldı

 

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile EDM Bilişim firması işbirliğiyle düzenlenen ‘E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları´ konulu eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Yıldırım, “Bizim olmazsa olmazlarımızın başlangıcı eğitim. Eğitim olmadan biz mesleğimizi icra edemeyiz. Bu E-Dönüşüm uygulamasında özellikle çok fazla konuda bilgiye ihtiyacımız var. Mevzuatımız her gün değişiyor. Bu mevzuatları takip etmek kolay olmuyor. Bu mevzuatları yakından takip edebilmek için eğitimlerin de önemli olduğu kanısındayım” dedi.
İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Gelir İdaresi müdürü Engin Uysal, Gelir İdaresi Grup Başkanı Abdullah Kiraz, SGK Daire Başkanı Cevdet Gökhan Yamankale, SGK Şube müdürü Murat Altın, SGK İskenderun Şube Müdürü Bilal Er, EDM Bilişim İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş, İTSO Meclis üyeleri, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım, SGK Kurum Bilişim Uzmanı Emre Kendircioğlu, mali müşavirler ve ticaret erbabı katıldı.
Seminerde katılımcılara E-Dönüşümde yeni Mükellefiyetler ve Uygulama Esasları´ konularında son çıkan kanunlar ve bu kanunlara göre mali müşavirlerin izleyecekleri yollar anlatıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00