Mullaoğlu'ndan Atatürk'ün 3 emaneti hatırlatması

CHP Hatay milletvekili adayı Av.Servet Mullaoğlu, Necmettin Çalışkan ve Bekir Atahan ile birlikte ikinci kez Arsuz’da nabız yokladı.

SİYASET 22.04.2023 22:11:00 0
Mullaoğlu

Deprem nedeniyle kent dışına giden seçmenlerin gelişiyle ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren milletvekili adayı Av. Servet Mullaoğlu, Arsuz’da yürüttüğü seçim çalışmasında Atatürk’ün emanetlerine sahip çıkılması çağrısında bulundu. 14 Mayıs’da Hatay’da oy kullanılması gerektiğini vurgulayan Mullaoğlu, Atatürk’ün üç emanetinin cumhuriyet, CHP ve Hatay olduğunu belirtti.

İktidarı kimlik siyaseti yapmakla eleştiren Mullaoğlu, millet ittifakı olarak kardeşlik siyaseti yaparak kimlik siyasetinin yaratacağı olumsuz etkileri gidermeyi amaçladıklarını da kaydetti.

Arsuz’a bağlı Höyük, Madenli, Konarlı, Övündük, Nardüzü, Şarkonak mahalleleri  ile EXPO Çadırkentte CHP Arsuz İlçe Başkanı Mahmut Şirin ve partililerin katıldığı ziyaretleri değerlendiren Av. Mullaoğlu, “Deprem sonrası yaşanan sorunların tamamını ortadan kaldıracak çözüm önerilerimizi paylaştık. 14 Mayıs'ta görevi devraldıktan sonra halkımız için tüm imkanları seferber edeceğiz. Göreve gelmemizle birlikte bu zorlu günlerin hızla geçeceğine inanıyorum. İnanıyoruz ki tüm sorunların üstesinden gelerek herkesin kendi evinde huzurla yaşadığı o eski günlerimize döneceğiz” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19