MÜSİAD üyelerine proje eğitimi verildi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay şubesince, şube üyelerine ve firmaların proje sorumlularına yönelik proje hazırlama eğitimi verildi.

20.10.2017 10:33:48 0
MÜSİAD üyelerine proje eğitimi verildi

 

´Proje hazırlama teknikleri, proje hazırlama kabiliyetlerini geliştirmek ve proje sunumları´ üzerine Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı DOĞAKA uzmanı İbrahim Yaşar´ın verdiği eğitime değişik firmalardan üyelerin katıldığı belirtildi. MÜSİAD Hatay Şubesi Başkan Yardımcısı ve Sektör Kurulları Komisyon Başkanı M.Ali Dokuzoğlu, verilen eğitimle KOSGEB proje ve destek duyuruları olmak üzere, daha sonra açıklanacak Kalkınma Bakanlığı Kalkınma Ajansı proje duyurularına, AB Projeleri, TÜBİTAK, SODES, Ekonomi Bakanlığı duyurularına, kendi işletmeleri adına proje hazırlayabilecek bilgi ve tekniğin aktarıldığını belirtti.
Dokuzoğlu, daha önce de üyelere yönelik kurumsal kapasiteyi artırma, girişimcilik ruhunu geliştirme, pazar araştırmaları, ekonomi ve muhasebe konularında eğitimler verdiklerini de hatırlattığı yazılı açıklamasında yakın zamanda duyurulara çıkılan projelere ve hibe destek programlarına başvurularda, proje hazırlamalarında ve döngü yönetimlerinde beliren eksiklikler ve aksaklıklara çözüm bulabilmek amacıyla proje eğitimimim gerçekleştirildiğini kaydetti.
Eğitim programına Tümay Makine, Form Metal Sanayi, Ensar Makina, Doğu Akdeniz Makine, Arslan Danışmanlık, Tuğçe İnşaat Proje Taahhüt, Güven Ticaret, Yabanabat İnşaat, Dokuzoğlu İnşaat, Çizgi Ötesi Yapı, Besime Organizasyon, Cem Ayakkabıcılık, Palmiye Mefruşat, YOXON Medya ve İnşaat firmalarının katıldığı kaydedildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23