NATO Genel Sekreteri Hatay´da

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile birlikte bazı ziyaret ve incelemede de bulunmak üzere Hatay´a geldi.

GÜNCEL 10.05.2019 11:28:28 0
NATO Genel Sekreteri Hatay´da

Antakya/SES

 Özel bir uçakla Hatay Havaaalanına inen NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve beraberindeki heyet, sınır bölgesinde de incelemede bulundu.
Hatüay Valiliğinden, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg´in ziyaretine ilişkin şu açıklama yapıldı: '07 Mayıs 2019 Salı günü saat 10.45´de Hatay Havalimanına gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, NATO üyesi ülkelerin temsilcileri ile gözlemci ülkelerin temsilcilerinden oluşun heyeti Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin ve protokol üyeleri karşıladı. Stoltenberg ile beraberindeki heyet, daha sonra Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü´ne geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Başkanlığında, Hatay İl AFAD Müdürlüğü Toplantı Salonun´da gerçekleştirilen toplantılarda, ´Türkiye Optiğinde Bölgesel Tehditler´, ´Türkiye´nin Düzensiz Göçle Mücadelesi´, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekât bölgelerinde terör örgütleri ile mücadelesi sonrasında terörden arındırılan bölgelere geri dönüşler gibi konu başlıklarının ele alındığı değerlendirme toplantıları yapıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından Genel Sekreter ve beraberindeki heyet, kendileri için düzenlenen sosyal program kapsamında ilkolarak Hatay mutfağını deneyimledikten sonra, St. Pierre Kilisesi ve Hatay Arkeoloji Müzesi´ni gezerek havayolu ile ilimizden ayrıldı.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38