Nezaket ziyareti sürüyor

Hatay Valisi Rahmi Doğan´a nezaket ziyaretleri sürüyor. Vali Doğan, Hatay Akademik Meslek Odaları Kurulu ile Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve yönetimini de kabul etti.

GÜNCEL 19.12.2018 10:15:08 0
Nezaket ziyareti sürüyor

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Hatay Akademik Meslek Odaları Kurulunu valiliğin Abdurrahman Melek toplantı Salonunda kabul eden vali Doğan, toplumsal hayatın her noktasında örgütlü bir şekilde hareket eden sivil toplum kuruluşlarının halkın beklenti ve taleplerini dile getirme ve kendi üyeleri arasında dayanışma, birlik ruhu oluşturmada önemli bir rol oynadığını ifade etti. Ziyarete, Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin, Hatay Eczacı Odası Başkanı Sedat Aközcan, Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Kırık, Hatay Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yahya Hamurcu, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği Başkanı Cem Hüzmeli, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Hatay Şubesi Başkanı Selim Harbiyeli, TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği Başkanı Kemal Yeşiloğlu, TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği Başkanı Rasim Can ile TMMOB Mimarlar Odası Hatay Şubesi Başkanı Mustafa Özçelik katıldı. HAMOK´u oluşturan oda başkanları da ziyarette kendi alanları ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Antakya OSB Başkanı Kabaali ve yönetimini de makamında kabul eden Hatay Valisi Doğan, ziyarete teşekkür etti. Kabaali ise kabulünden dolayı vali Doğan´a teşekkür edip, Antakya OSB adına başarıl dileğini iletti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04