Nişrin, Antakya Beledisinin himayesinde

Antakya Belediyesi, üst liglere çıkmasına destek vermek amacıyla Nişrinspor adıyla kurulan futbol takımını himayesine aldı.

SPOR 3.03.2021 16:57:13 0
Nişrin, Antakya Beledisinin himayesinde

Antakya/SES

 Nişrin Spor, artık ligde Antakya Belediyespor adıyla mücadele ediyor. Antakya Belediyespor, futbolcularla sözleşmeleri imzalandı. 

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, bu sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Antakya Belediyespor futbol takımı sporcuları ile sözleşmeleri imzalanarak formaları teslim edildiği ifade edildi. Açıklamada şunlara yer verildi: “2020-2021 BAL´da mücadele edecek olan futbol takımımızda imzalar atıldı. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, memleket çocuklarına doğru olan her platformda sahip çıkan Antakya Belediyesi yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.'

Meclis üyelerine forma
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, belediye meclisi mart ayı toplantısında meclis üyelerine belediye takımının formasını hediye etti. Bölgesel Amatör Liginden (BAL) belediye bünyesine alınan Nişrinspor´un isminin Antakya Belediyesi olarak değiştirilmesini görüşen Antakya Belediyeş Meclisi, talebi oy birliği ile kabul etti.
Antakya Belediyesi Meclisi toplantısı sonrasında, belediye meclis üyelerine üzerinde isimlerinin yazılı olduğu formaları hediye eden Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, “Belediyemizin futbol takımının formalarını da meclis üyelerimize bir hatıra olarak hediye ettik. Yol, su, park bahçe gibi yerel yöneticiliğin rutin işlerinin yanı sıra sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerde de durmadan hizmete devam edeceğiz' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23