Numan Kurtulmuş programını İskenderun’dan başlattı

AKP Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Yaşanan deprem nasıl yüzyılın felaketi ise bu seçimlerde yüzyılın seçimi olacaktır

SİYASET 21.04.2023 06:36:00 0
Numan Kurtulmuş programını İskenderun’dan başlattı

İskenderun’da ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, , “Hatay’la birlikte yaşanan deprem nasıl yüzyılın felaketi ise  14 Mayıs seçimleride yüz yılın seçimi olacaktır” dedi.

Bir dizi ziyaret ve program için Adana’ya gelen Numan Kurtulmuş, İskenderun İlçe Teşkilat Binasının konferans salonunda partililerle bir araya geldi. Kurtulmuş, 6 Şubatta yaşanan depremler ve sonrasında yaşanan gelişmelerle ilgili şöyle konuştu: “Depremin vurduğu 11 ilimizin ayağa kaktığına çok kısa sürede hepimiz şahit olacağız; bu bir devlet sorumluluğudur. İskenderun’a bir daha geldiğimizde buraların yeniden imar edildiğine, Maraş’ın, Elbistan’ın, Hatay’ın, bu büyük yıkımların yaşandığı yerlerin yeniden imar edildiğine hep birlikte şahit olacağız. Bu bir devlet sorumluluğudur, bu bir vatanseverlik vazifesidir ve bu topyekün dayanışmanın ortaya koyduğu çok önemli bir gelişme olacaktır.”

Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığından bahseden Kurtulmuş, “Bu seçim bir cumhurbaşkanı seçimi, milletvekili seçimi çok ötesinde bir istikamet tayini seçimidir. Deprem nasıl yüzyılın felaketi ise bu seçimler de yüz yılın seçimi olacaktır. Bu milletimiz istikametini yeniden güçlü bir Türkiye istikametinde, bu yapılan altyapının üstünde yeni bir döneme geçiyoruz” dedi.

“Türkiye Yüzyılı boş söylenmiş bir söz değildir” diyen ve bunun sadece bir slogan olsun diye söylenmiş bir söz olmadığına dikkat çeken kurtulmuş, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Her alanda altyapısı gerçekleşmiş. Şimdi bunun üstüne Türkiye Allah'ın izniyle küresel anlamda da güçlü ve büyük bir ülke olacak. Bu mücadeleyi veriyoruz. Hepiniz de bunun farkındasınız. Hepiniz bunun gönüllü gerçekten şehvetlerde koşturan erenlerisiniz alperenlerisiniz. Aynı şekilde kadın kardeşlerimiz genç kardeşlerimiz de bu davaya büyük omuz vererek bu mücadeleyi sürdürüyorsunuz. İnşallah 14 Mayıs Türk siyasi tarihinde yeni bir dönüm noktası olacak.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19