Oda başkanlarından HADO ricası

HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz ve oda başkanları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i ziyaret ederek İskenderun Belediyesi´nin HADO´ya yer gösterilmemesini değerlendirdi.

İSKENDERUN 8.09.2018 09:49:14 0
Oda başkanlarından HADO ricası

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı A. Kadir Teksöz ve oda başkanları İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Teksöz, 'Hatay´daki 70 oda başkanı ile Türkiye´de bir örnek çalışmalar içerisindeyiz. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i dürüstlüğü, ilkeli olması ve sözünün eri olmasından dolayı çok seviyoruz, zaman zaman burayı ihmal ettiğimizin bilinci içindeyiz. İnşallah bundan sonra ay da bir defa gelip istişarelerde bulunacağız' dedi.

İskenderun belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Teksöz şu değerlendirmede bulundu: 'HADO ile ilgili basından almış olduğumuz haberlerde, ´İskenderun Belediyesi Hado´ya yer vermiyor´ gibi konulardan dolayı biz size ricaya geldik. Onun dışında burada bulunan oda başkanlarımızın hepsinin sözcüsü olarak İskenderun´la ilgili sizden ricalarımızı sizlere arz etmek üzere makamınızda ziyaret etmek istedik. Aynı gün içerisinde bize randevu vermenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizi gerçekten kalpten içtenlikle seviyoruz bizler siyasetçi değiliz burada bulunan bütün oda başkanlarımız sizi seviyor başarılarınızın devamını diliyor ve Allah yolunuzu açık etsin diyoruz.
Ziyarete teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Dingil de açıklamaya göre şunları söyledi: 'Hatay´ın her rengini her mesleğini icra eden siz değerli arkadaşlarım teşrifleriniz beni ziyadesi ile memnun etti. Birebir hepiniz ile yıllardır görüşüyoruz ama böyle bir birliktelik ilk defa oldu bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye´ye örnek olan bu kadar oda başkanının bir arada beraberce, kardeşçe, hiçbir art niyet, küçük hesaplar, küçük menfaatleri gözetmeksizin Hatay´a hizmet etmeniz de bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Tabi bu durum sizlerin başarısından kaynaklanıyor. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız.'
Açıklamada, Dingil ve esnaf oda başkanlarının HADO seferleri ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

Paskalya'da dualar sağlık ve barış için

Muhtar Taş'ın adı oturduğu sokağa

İsraillin toprak alımına soru önergesi

İskenderun zemini çöküyor

Belediye "kariyer.net"le iş bulacak

  • BIST 100

    10247,71%-0,86
  • DOLAR

    32,22% -0,06
  • EURO

    34,64% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2393,78% 0,04
  • Ç. ALTIN

    3878,05% -0,38