Odadan 7 komite

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının (İSMMO) kurduğu komitelerle meslek grubunda hizmet kalitesini arttırmayı ve mükellef odaklı çalışmalar hedeflediğini açıkladı.

GÜNCEL 5.08.2019 10:48:23 0
Odadan 7 komite

İskenderun/SES

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi, oda açısından önemli bir misyonu yerine getirirken, yepyeni bir vizyon ortaya koyma hedefiyle ilerlediklerini ifade ettiği açıklamada, gönüllü üyelerden oluşan komitelerin seçiminin yaptığı toplantıda, mesleki sorunları ve mükelleflere daha kaliteli hizmet vermenin yollarınının tartışıldığı da belirtildi. Yazılı açıklamada, oda yönetiminin faaliyetlerini destekleyecek ve ortak akılla sorunlara çözüm üretecek komitelerin, meslek grubunun saygınlığının korunmasında da büyük rol oynayacağı; mesleki denetim komitesi, sosyal kültürel ve sanatsal etkinlikler komitesi, yeni meslek mensubu ve stajyerleri kazandırma komitesi, stajyer denetim komitesi, bağımlı çalışanlar komitesi, haksız rekabet kurulu, etik kurulu, mesleki pazarlama teknikleri geliştirme komitelerinde görev almak isteyen meslek mensuplarıyla bir araya gelindiği kaydedildi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Yıldırım, mesleki değerleri unutturmamak, mevzuat değişikliklerini takip ederek üyelere aktarmak, üyelerin sorunlarına hızlı çözüm üretmeyi amaçladıklarını belirtti.

Kimler hangi komitede?
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının açıklamasına göre kurulan komitelerde gönüllü olarak görev alanların şu isimlerden oluştu:
Etik kurulu: Rafi Sümbültepe (başkan), Hurşit Gündüz (başkan yardımcısı), Abdullah Bayraktar (sekreter), Aytekin Ceylan ve Elvin Bilen.
Mesleki Denetim Komitesi: Gülistan Kansu (başkan), Janet Eriş (başkan yardımcısı), H. Uğur Satıcı.
Yeni Meslek Mensubu ve Stajyerlere Etik Değerler Komitesi: Ahmet Kılınç (başkan), Ömer Çağan (başkan yardımcısı), Seçil Kutlu.
Mevzuat Yasa Değişikliği ve Yayın Komitesi: Merih Hasan Yıldırım (başkan), Fehmi Özsoy (başkan yardımcısı), Gani Aşkaroğlu (başkan yardımcısı), Mehmet Güzel (sekreter), Emre Bıkmaz, Yağız Ünsal, Gani Aşkaroğlu.
Meslek Pazarlama Teknikleri Geliştirme Komitesi: Fatma Çelenk (başkan), Arzu Erhan (başkan yardımcısı), Enis Kudret (sekreter), Elvin Bilen.
Sosyal Kültürel ve Sanatsal Etkinlik Komitesi: Şevket Köybaşı (başkan), Mevlüde Toma (başkan yardımcısı), Kozan Dişibüyük (sekreter), Serkan Ateşçi.
Haksız Rekabet Kurulu: Deniz Kartal (başkan), Seçil Kutlu (başkan yardımcısı), Gülbahar Atçı (sekreter), Mevlüde Toma ve İbrahim Cemal Uyar.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,73% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2406,93% -1,14
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72