Odalara ´iade-i ziyaret´

Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliğine (HESOB) ayrı ayrı iade-i ziyarette bulundu.

GÜNCEL 3.09.2018 09:44:51 0
Odalara ´iade-i ziyaret´

Antakya/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve yönetimini ziyaret eden vali Ata, geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde güven tazeleyen yönetimi kutladı ve başarı dileğinde bulundu. Ata, Hatay´ın ticaret ve sanayisi açısına yaptığı katkılardan dolayı da oda yönetimine teşekkür etti. ATSO Başkanı Çinçin de vali Ata´nın ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek, il ve bölgemizde sosyo-ekonomik anlamda kalkınmaya öncü olmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti.
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve yönetimini de ziyaret eden vali Erdal Ata, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle güven tazeleyen oda yönetimine ´hayırlı olsun´ dileğini iletti. Esnaf ve sanatkarlarn sorunlarının dile getirilmesi ve çözümünde HESOB´un sorumluluklar üstlendiğini belirten vali Ata, esnaflığın ilin sosyal ve kültürel hayatının da ayrılmaz bir parçası olduğunu, esnaf ile birlikte kentin ekonomik, sosyal yönden kalkınması hususunda odaya sorumluluk düştüğünü söyledi. HESOB Başkanı Teksöz ise vali Ata´nın ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını, ilin kalkınmasıda gereken her türlü çabayı göstereceklerini belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22