Dingil, Oda yönetimlerini ziyaret etti; “Yön haritasını birlikte yapacağız”

Seçimlerini tamamlayarak yönetimlerini yenileyen esnaf ve sanatkar odalarını ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Şehrin yön haritasının oluşmasında özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri, düşünceleri b

İSKENDERUN 30.03.2018 09:41:05 0
Dingil, Oda yönetimlerini ziyaret etti; “Yön haritasını birlikte yapacağız”

Orhan Yıldız/İskenderun

Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, İskenderun 2 No´lu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Remzi Çaylı, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ile Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş´ı ziyaretin Başkan Dingil, odaların görüşlerini önemsediklerini söyledi.

“Odaların düşüncesi önemli”
Tabaş ve Çöloğlu´nu ziyaretinde Dingil, “Bilindiği üzere oda başkanlarımız bir süre önce olağan kongrelerini gerçekleştirdiler. Yeniden göreve seçilen başkanlarımıza ziyaretlerde bulunarak görevlerinde başarılar diliyoruz. Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek örgütleriyle, sendikalarla, kanaat önderlerimizle, şehrin genel değerlendirmesini yapıp, şehrin yön haritasının oluşmasında özellikle sivil toplum kuruluşlarımızın fikirleri, düşünceleri bizim için çok önemlidir” diye konuştu.

“Sorunlar ortak akılla…”
Kentte yaşanan sorunları ortak akıl ile çözdüklerini de sözlerine ekleyen Belediye Başkan Dingil, şunları kaydetti: “İskenderun ekonomisini güçlendirmek adına ilçe esnafının her zaman yanındayız. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetme düşüncemizi öncelikli hizmet politikamız olarak hayata geçirdik. Bu hedefi gerçekleştirmek için esnafımızın yanında yer alıyor, kendilerine destek olmaya devam ediyoruz.”

“Hizmet yolunda birlikte yürüyeceğiz”
AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile Uğur Fırat ve Remzi Çaylı´yı ziyaretinde ise Başkan Dingil, her problemi taraflarıyla bir araya gelerek, taraflar ile görüşerek, ortak karar vererek sonuçlandırdıklarını belirtti. İskenderun´u daha yaşanılabilir bir kent haline getirme uğraşında olduklarını vurgulayan Dingil, “Bugüne kadar yaptığımız gibi bugünden sonra da hep birlikte halka hizmet adına yol yürüyeceğiz” ifadesini belirtti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04