Ödülü Eva´nın uzay yolculuğu getirdi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Global Game Jam 2020 Etkinliği´nde, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerinden oluşan takım,

EĞITIM 15.02.2020 09:50:07 0
Ödülü Eva´nın uzay yolculuğu getirdi

Repairmen of Spaceship (Uzaygemisi Tamircisi) isimli oyun, yaşanılabilecek yeni bir gezegen arayan Eva´nın, uzay yolculuğunda aracında yaşadığı sorunları onarmak için yaptığı mücadele üzerine kuruldu. 

Dünyanın en büyük oyun geliştirme maratonu olan ve tüm dünyada aynı anda başlayan Global Game Jam 2020, Hasan Kalyoncu Üniversitesi´nde “onarım” teması ile gerçekleştirildi. Oyun geliştirme konusunda tecrübe sahibi mentörler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, farklı üniversitelerden 16 takım mücadele etti. 48 saat aralıksız icra edilen oyun geliştirme maratonunun sonrasında, 16 takımın ürettiği oyunlar uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Değerlendirmeler neticesinde, İSTE´li öğrenciler, geliştirdikleri “Repairman of Spaceship” (Uzaygemisi Tamircisi) adlı oyunları birinciliğe hak kazandı.
İSTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Merve Turan, Osman Ballı, Enes Serkan Özdemir, Doğukan Temizyürek ile İSTE Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencisi Burak Karaalp´in birlikte geliştirdiği “Repairmen of Spaceship” (Uzaygemisi Tamircisi) isimli oyun, yaşanılabilecek yeni bir gezegen arayan Eva´nın, uzay yolculuğu boyunca aracında yaşadığı sorunları onarmak için yapmış olduğu mücadele üzerine kuruldu.

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16585,73%-1,05
  • DOLAR

    43,92% 0,12
  • EURO

    51,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7434,92% 1,41
  • Ç. ALTIN

    11883,52% 0,57