Öğrenci platformunun kültür ziyareti

AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu değişim programındaki üniversite öğrencileri, 'Keşfetmenin ruhu' adyı proje kapsamında İskenderun´da Down Cafe´de down sendromlu çocuklarla buluştu; okul ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL 10.09.2018 10:54:21 0
Öğrenci platformunun kültür ziyareti

Nesrin Geyik/İskenderun

AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu değişim programı öğrencileri, Down Cafe ziyaretinde, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil tarafından karşıldı. Dingil, ziyarette, AIESEC öğrencilerine İskenderun ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi de verdi. Dingil, 'Birçok yabancı ülkeden kentimize gelen üniversite öğrencilerini kentimizde misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Konuklarımıza kentin doğal güzellikleri, sosyal ve kültürel yapıları hakkında bilgiler verdik. Üniversite öğrencileri Down Cafede Down Sendromlu çocuklarımız ile yakından ilgilendi. Belediye olarak bu tür projelere ev sahipliği yapma her zaman hazırız” değerlendirmesinde bulundu. +1 Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil de AIESEC projesindeki üniversite öğrencilerine derneğin çalışmaları ile Down Cafe´de yapılan eğitim ve faaliyetler hakkında bilgi verdi. AIESEC Öğrenci topluluğu koordinatörü ve Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi İrem Özyaşar ise, ”Proje kapsamında İskenderun´a gelenlerinhepsi üniversitesi öğrencisi. Aramızda Mısır, Cezayir, Çin, Endenozaya, Ürdün, Pakistan, Tunus ve Hindistan´dan arkadaşlarımız var. Kültürlerin kaynaşmasını amaçlayan proje altı hafta sürecek' değerlendirmesinde bulundu. AIESEC Öğrenci topluluğu, ziyarette down sendromlu çocuklarla ilgilendi ve müzik eşliğinde onlarla birlikte oylun oynayıp, eğlendi.

Okul ziyare de yaptılar
AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu öğrenci değişim programıyla Türkiye´ye gelen yabancı öğrenciler, İskenderun´da özel eğitim veren Yükseliş Koleji Bilim Kampüsünü ziyaret etti. AIESEC Uluslararası Öğrenci Platformu öğrenci değişim programına katılanlar okul ziyaretinde eğitimcilerden okul ve derslere ilişkin bilgi de aldı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57