Okul önlerine trafik düzenlemesi

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yanındaki 34'üncü sokağa okul giriş ve çıkış saatlerinden 15 dakika öncesi park yasağı getirildi

HATAY 25.10.2023 13:06:00 0
Okul önlerine trafik düzenlemesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında okul çevrelerine ‘trafik düzenlemesi’ yapılması kararlaştırıldı.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık başkanlığında gerçekleştirilen UKOME’nin Ekim Ayı toplantısında 25 madde görüşülerek karara bağlandı.

UKOME Ekim Ayı Toplantısı’nda, okul çevrelerinde öğrencilerin ve yayaların can güvenliğini korumak ve trafik akışını rahatlatmak amacıyla yeni düzenlemeler de karara bağlandı.

Buna göre; İskenderun Namık Kemal Ortaokulu yanındaki 34'üncü sokağa okul giriş ve çıkış saatlerinden 15 dakika öncesi öğrencilerin güvenli bir şekilde servislerine biniş ve iniş yapmaları için servis araçları hariç park yasağı getirildi.

Reyhanlı, Defne, Yayladağı ve İskenderun ilçelerinde öğrencilerin güvenliği açısından bazı okulların önlerine hız kesici kasis yapılması ile trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla Arsuz ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde bulunan Bahçeşehir Koleji yanından geçen yolun Uğur Mumcu Caddesi kesişimi istikametinden olmak üzere tek yöne çevrilmesi kararı alındı.

Antakya ilçesi Habibi Neccar Kavşağı’ndan çevre yolu Honda Kavşağı’na dâhil olan yolun trafik güvenliği açısından kapatılması kararı alınan aynı toplantıda Samandağ Devlet Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Gözene Mahallesi'nde hizmet veren 3 halk otobüsünün devlet hastanesine hizmet verecek şekilde güzergâhları güncellendi.


Anahtar Kelimeler: önlerine trafik düzenlemesi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19