Okulda, halk toplantısı

İskenderun kaymakamı Recep Soytürk, kentte ´Halk ile buluşma ve eğitim istişare toplantısı´ düzenledi.

GÜNCEL 9.04.2018 10:24:12 0
Okulda, halk toplantısı

İskenderun/SES

 Kaymakamların ´Halk ile buluşma ve eğitim istişare toplantısı´, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü´nün genelgesi ve Hatay Valiliğinin talimatı kapsamında düzenleniyor.
skenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında yapılan toplantıya, kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Haytaz, okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ve Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz de katıldı.
Okul binasında yaptığı inceleme sonrası, okul bahçesinde spor yapan öğrencilerle de sohbet eden kaymakam Soytürk, toplantıya katıldı ve fikir alışverişinde bulunarak, mahalledeki okulların sorun ve ihtiyaçları, öğretmen-öğrenci-veli arasındaki iletişim durumu, dersliklerin durumu ve kurs hizmetleri ile okulun başarı ortalaması hakkında bilgi de aldı.
Toplantıda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Yusuf İskender Gözüberk, okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi verirken, Mustafa Kemal Mahallesinde faaliyette bulunan diğer devlet okullarının yöneticileri de okulları hakkında değerlendirmede bulundu.
Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2018 yılı Yıldızlar Kategorisi Futbol Şampiyonası´nda Hatay ikincisi olup, Türkiyemüsabakalara katılmaya hak kazanan İskenderun Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Yıldız Futbol Takımının başarısını kutlayan kaymakam Soytürk, takıma, Siirt´te yapılacak müsabakalarda da başarılar diledi. Başarı elde etmenin altın kuralları olduğunu anlatan ve her başarının arkasında sistemli bir çalışma disiplini olduğunu belirten kaymakam Soytürk, ortaya çıkarılan her başarıyı, farkı fark eden bir idareci bakış açısıyla, liyakat çerçevesinde ödüllendirmekten mutluluk duyduğunu da söyledi.Soytürk, eğitim de çıtayı yükseltmek ve başarı ortalamasında daha üst seviyelere ulaşmak için neler yapılabileceği hakkında okul idarecileri ve eğitimcilerle görüşme yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23