Okullar masaya yatırıldı

İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden´in başkanlığında Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı Denizciler´de gerçekleştirildi.

GÜNCEL 23.10.2019 09:46:22 0
Okullar masaya yatırıldı

İskenderun/SES

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatları gereği uygulanan Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısında devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı değerlendirme yapıldı.
Denizciler Mahallesindeki Mustafa Kemal İlkokulu ev sahipliğinde, Kaymakam İskender Yönden´in başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik incelemede bulundu. İncelemenin ardından okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Kaymakam Yönden, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıya ev sahipliği yapan Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Eyyüp Korkmaz, okulun genel durumu ve eğitim hizmetinin işleyişi hakkında bilgi aktardı. Ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, devlet okullarımızın genel durumu hakkında çok yönlü değerlendirme gerçekleştirildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19