Ömer Erdoğan´dan ayrılık sinyali

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Giresunspor maçının ardından yaptığı açıklamada görevinden ayrılmak istediğini belirtti.

SPOR 22.05.2022 22:08:22 0
Ömer Erdoğan´dan ayrılık sinyali

Ömer Erdoğan, önümüzdeki sezon Hatayspor ile çalışmama kararı aldı. Erdoğan kararını Giresunspor maçının ardından açıkladı.

Süper Lig´in son haftasında Hatayspor´un, Giresunspor´u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Erdoğan yaptığı açıklamada, 'Önümüzdeki yıl Hatayspor´da teknik direktörlük yapmayı düşünmüyorum. Başkanımla toplantı yapıp, müsaade isteyeceğim. Yanlış anlaşılmasın, bu şehri, bu camiayı çok sevdim, ama böyle bir karar verdim. Başka bir kulüple anlaşmam yok. Öyle bir adım da atılmadı. Önümüzdeki dönem ne olur bilmiyorum. Farklı bir proje olursa olabilir. Olmazsa süreci Avrupa´da gelişime, maç izlemeye ayırabilirim' dedi.

Öte yandan, Atakaş Hatayspor´un onursal başkanı Lütfü Savaş, konuk olduğu D-Smart´ta yayınlanan Futbol Smart programında takım ve Ömer Erdoğan´la ilgili bir değerlendirmede bulundu. Savaş, “Önümüzdeki sezon ilk hedefimiz ayakta kalmak olacak. Ömer Erdoğan ne kadar istiyorsa Hatayspor´da kalır. Eğer Avrupa´ya gideceğim derse önünü kapatmayız” dişe konuştu.

A. Hatayspor: 4-Giresunspor: 0

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Giresunspor´u 4-1´lik skorla yendi. Ligin 38. haftasında Antakya´da oynanan maçta, A. Hatayspor, 1-0 geriye düştüğü maçı 4-1 galip bitirdi.
Munir, Sadık, Fatih, Burak, Samuel, Onur, Mehdi, Benzia, Saba, Kahraba, Ayoub kadrosuyla sahaya çıkan A. Hatayspor, maçın 24. dakikasında Giresunsporlu Hayrullah Bilazer attığı golle 1-0 mağlup duruma düşürken, durumu 44. dakikada El Kaabi´nin attığı golle durumu eşitledi: 1-1
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında ve 55. dakikasında Bertuğ Yıldırım, 66. dakikasında Kehraba´nın golleri ile öne geçen A. Hatayspor durumu 3-1´ yaptı.
Karşılaşmanın 81. dakikasında maçın skorunu El Kaabi belirledi. Bu dakikada El Kaabi´nin attığı golle A. Hatayspor Giresunspor karşısında 4-1 galip geldi ve sahadan 3 puanla ayrıldı.
Bu sonuçla A. Hatayspor, ligdeki puanını 53´e çıkarırken Giresunspor´un ise 45 puanı bulunuyor.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29