'Önce birliğe, beraberliğe ihtiyacımız var'

´Millet İttifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmalarını ziyaret ve toplantılar, mahallelerdeki pazarında halkla buluşmayla sürdürüyor.

SİYASET 20.03.2019 11:26:07 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Cumhuriyet, Barbaros, Muradiye, Gültepe, Meydan, Büyükdere mahallelerinde mahalle sakinleriyle biraraya gelen, 'İskenderun Birlik Platformu'nun toplantısına katılan, Mustafa Kemal Mahallesindeki araba pazarına giden Şahutoğlu, '31 Mart zaferi sizlerin desteğiyle bizim olacak” değerlendirmesinde bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Başakın Nihat Matkap, İskenderun belediyesi eski Başkanı Yusuf Civelek ile partisinin elsi ilçe başkanlarının da katıldığı ziyaretlerde konuşan Şahutoğlu, seçimi kazanması halinde, adaletli, hakkaniyetli, vicdani ölçeklerle hizmet vermenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Şahutoğlu, “Herkesin belediye yönetimine kolaylıkla ulaşabileceği, yapıcı, iyi niyetli, güler yüzlü ekiple karşılaşacağı yönetim kadrolarını oluşturacağız. Bu şehri umutlu yarınlara taşıyacağız. İskenderun Belediyesine 31 Mart´ta sizlerin desteğiyle CHP sancağını dikeceğiz” dedi.
Büyükdere Mahallesi sakinleriyle buluşan Şahutoğlu, şunları söyledi: 'Bu şehri kadınıyla erkeğin eşit olduğu, gençlere umut ışığı yakacağımız, esnafımızın yüzünün güleceği, yatırımcıların önünün açılacağı, kentimizi eski günlerine kavuşturmanın gayreti içinde olacağız. Sosyal demokrat belediyeciliği, İskenderun Belediyesinde hakim kılacağız. Çünkü sosyal demokrat belediyecilik demek, adalet, barış, huzur ve hizmet demektir. İskenderunlu umutlu yarınlara taşıma adına ciddi projelerimiz var. Bu şehir bir medeniyetin, kültürün, tarihin, sanayinin, ticaretin kentiyse yeniden eski güçlü günlerine kavuşturacağız. Projelerimizi nitelikli, kolay ve hızlı bir şekilde hayata geçirebilmemiz için sizlerden Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında birleştirme yönünde irade göstermenizi rica ediyorum.'
İskenderun Birlik Platformunun kahvaltısına da katılan Şahutoğlu, 'Bu kentte önce birliğe, beraberliğe, barışa, sevgi ile birbirimize kenetlenmeye ihtiyacımız var. Elbette ki bunlar sağlandıktan sonra adalet duygusuyla, hakkaniyetle, vicdanla ve erdemle bu şehri yöneteceğiz. Yönetirken de ortak aklı kullanmanın, herkesin ve bu şehirde yaşayan tüm önemli dinamikler ile birlikte yönetmenin ciddi bir gayreti içerisinde yer alacağız. Çünkü bu şehir hepimizin. Bu şehrin yarınları hepimizin. Yarınlarımız için, çocuklarımız için, mutlu, yaşanılabilir bir şehir, temiz bir İskenderun için hep birlikte yorulmadan çalışacağız. Sizlerin desteği ile iktidara geldiğimiz zaman, hizmetlerin sizlere, 45 mahalleye adaletle ve sevgi ile ulaştırılması noktasında net bir duruş içerisinde yer alacağız' diye konuştu.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00