"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliğinin tüm depremzedelerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi.

SİYASET 28.03.2024 16:34:00 0

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak" 

İskenderun/SES

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, önceliğinin tüm depremzedelerini konut sahibi yapmak olduğunu söyledi. 

İskenderun'un Cebike mahalesindeki TOKİ konutlarında oturan sakinlerle iftarda buluşan Öntürk’e, Cumhur İttifakı'nın İskenderun adayı Mehmet Dönmez de eşlik etti. Altyapı, su ve yol gibi çok ciddi sorunları 10 yıldır çözemeyen HBB yönetiminin halk tarafından görevine son verilmesine az bir süre kaldığını belirten Öntürk, sorunları da kısa sürede çözerek kenti düzlüğe çıkaracaklarını söyledi.

15 ilçenin tamamında önümüzdeki kış ayına kadar altyapı, su ve yol gibi üç büyük sorundan kurtaracaklarını anlatan Öntürk, "İskenderun’da Mehmet Dönmez'le, diğer ilçelerde de adaylarımızla birlikte, ayrım yapmadan 15 ilçeye eşit hizmet götürerek Hatay’ı ayağa kaldıracağız. Halkla el ele, gönül gönüle vererek hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını ve Hatay’ın nasıl ayağa kaldırılacağını herkese göstereceğiz. Devletimiz hak sahiplerine konutlarını teslim ettikten sonra, biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak konut üreteceğiz. Tek bir depremzede hemşehrimiz açta açıkta kalmayıncaya dek konut üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Öntürk, Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19