'Öncelikli hedefimiz dinamik takım kurmak'

Hatayspor, öncelikli hedeflerinin dinamik bir takım kurmak olduğunu belirtti ve sahada mücadeleyi bırakmayacaklarını belirtti.

SPOR 14.08.2020 10:49:18 0

Akın Bodur/İskenderun

Erzurum kampında Hatayspor ile sözleşme imzalayan teknik direktörlük görevini resmi şekilde sürdüren Ömer Erdoğan, takımın yeni sezonda mücadele edeceği Süper Ligde kalıcı olmayı arzuladıklarını ve en iyisini yapmayı amaçladıklarını ifade etti. Takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenleyen Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, yarım asırlık bir tarihe sahip olan ve ilk kez mücadele edeceği Süper Lig´de, kendisini teknik direktörlüğe layık görenlere teşekkür ettiğini belirtti.

'Mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayacağız'
Hatayspor´un internet sitesinden de yayınlanan açıklamada konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, 'Hatayspor, son yıllarda elde edilen başarılarla, doğru yönetimin ve doğru planlamanın ne kadar önemli olduğunu tüm spor kamuoyuna kanıtlamış bir kulüp. Bu doğru planlamanın sonucunda, haklı olarak, Hatayspor´un Süper Lig başarısı geldi. Ekibimle beraber başarılı olabilmek için canla başla çalışacağız, mücadele edeceğiz. Bu başarı, futbolcu kardeşlerimin alın teriyle elde ettikleri bir başarıdır. Mücadeleyi hiçbir zaman bırakmayacağız. Hatayspor´un Süper Lig´de kalıcı olması sağlayacağız, daha sonra her zaman en iyisi için mücadele edeceğiz. Transfer dönemini verimli bir şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. İdmanlar dışında sürekli olarak oyuncu izliyoruz. Futbolcu seçerken, futbol kalitesiyle birlikte, karakterlerini de göz önünde tutuyoruz. Benim için karakter çok önemli bir ölçüt. Seçtiğimiz oyuncuların daha önce oynadıkları kulüplere ulaşıp bilgi alıyoruz. Bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmaya çalışıyoruz. Takım içerisindeki rekabet ortamını da arttırmaya yönelik çalışmalar sürdürüyoruz. Transferlerimizi yapmaya çalışırken, tabi ki maddi imkanları da göz önünde bulunduruyoruz. Dinamik bir takım kurmak, öncelikli hedefimiz. Sahada mücadeleyi bırakmayacak, oyun anlamında keyif veren, mücadele eden, savaşan bir takım için çalışıyoruz. Benim futbolculuk dönemimden süre gelen, mücadeleci oyun yapısını sahaya yansıtacak bir takım istiyoruz. Galibiyeti, taraftarımız kadar isteyecek bir takım çok önemli. Oyuncuları bu şekilde değerlendirip seçmeye çalışıyoruz. Transfer komitemiz, Sportif Direktörümüz Fatih Kavlak ve ekibimle birlikte koordineli bir şekilde çalışıp, en iyiyi hedefliyoruz. Şu an anlaştığımız ve imzaya kalan transferlerimiz var. İlerleyen günlerde açıklama yapılacaktır' dedi.

Erdoğan: Yenilikçi bir ekiple çalışıyorum
Hatayspor Teknik Direktörü Erdoğan, Hatay´ın, Türkiye´nin kültürel anlamda en önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade ettiği açıklamasında şöyle konuştu: 3'aha önceleri deplasmana geldiğimde gezme fırsatı bulmuştum, tarihi dokusuna ve doğal güzelliklerine hayran kalmıştım. Taraftar da oldukça ateşli, ne olursa olsun takımını destekleyen bir yapıya sahip. Süper Lig´de yine ‘biz´ olarak hareket edeceğiz. Geçtiğimiz senelerde nasıl bir birliktelik varsa, aynı şekilde devam etmek en önemlisi ve bu da başarıyı bu getirecektir. Çok çalışacağız. Çalışmak, benim hayatımın bir parçası. Kendimi geliştirmek, araştırmak ve yenilik yapmak benim karakteristik özelliklerimdir. Ekibim de aynı şekilde sürekli kendini geliştirmeye çalışan bir ekip. Çalışkanlıklarıyla ön plana çıkan, yenilikçi bir ekiple çalışıyorum. Bu konuda oldukça şanslıyım. Ekibim; Özhan Pulat, Gökhan Zan, İsmail Serbest, Nihat Yüksel, Mehmet Kale ve Coşkun Özdemir gibi, işlerinde iyi, çalışkan ve karakterli isimlerden oluşuyor. Kendilerine, özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Hep birlikte güzel işlere imza atmak istiyoruz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57