Öntürk, projeleri 3 Mart’ta tanıtacak

.

SİYASET 28.02.2024 18:12:00 0
Öntürk, projeleri 3 Mart’ta tanıtacak

Öntürk, projeleri 3 Mart’ta tanıtacak

Antakya/SES
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, seçilmesi halinde yapacağı projelerinin tanıtımını 3 Mart’ta projelerini Antakya'da tanıtacak.
Hatay’ı belediyecilik çalışmaları ile imar ve ihya edecek çalışmaları kamuoyuna duyuracağını ifade eden Öntürk, yol, su, altyapı, konut ve kentin geleceğine ışık tutacak projelerine ilişkin tanıtımın 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Antakya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşeceğini belirtti.
"Hatay’da Yüzler Gülsün diye seferberlik ruhuyla çıktığımız bu yolda şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak, imar ve ihya etmek için canla başla çalışacağız" diyen Öntürk, "Büyükşehir belediyesi olarak hemşerilerimiz için evler inşa ederek, güvenli konutlara uygun ve ucuz erişim imkanı sağlayacağız.1.000 nüfus üstü kırsaldaki mahallere içerisinde taziye ve toplantı salonlarının, toplantı salonlarının olacağı kadınların sosyal ve kültürel faaliyetlerini yapacağı 100 meydan yapacağız. Hatay’ı tarihiyle, kültürüyle gastronomisiyle, deniziyle, yaylalarıyla, tarımıyla turizm cenneti haline getireceğiz. Yapılacak projelerle tüm Hatay’ı kucaklayacağız. Emekliler ve esnafın her zaman destekçisi olacağız. Çınarlarımız, yaşlılarımızı, özel çocuklarımızı her zaman el üstünde tutacağız. Gençleri, eğitim kültür-spor ve istihdam alanında destekleyeceğiz. Kadınları, hayatın her anında Hatay’ın her yanında istihdam, mesleki eğitim ve sosyal projelerle destekleyeceğiz. Çiftçi, sanayici, üreticinin her zaman yanında olacağız. Depremde şehit olanların bu dünyaya bıraktıkları emanetlere sahip çıkacağız. Yaralı kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bu hedeflerimizi ayakları yere basan projelere dönüştürürken; konunun uzmanlarıyla, akademisyenlerle, meslek örgütleriyle ve başarılı yerel yöneticilerle uzun uzun çalıştık. Tüm bunları ve daha fazlasını hep birlikte gerçekleştireceğiz. 3 Mart Pazar günü saat 14.00’te Hatay Merkez  Spor Salonunda (Hatay Stadyumu Yanı) tüm projeleri detaylarıyla kamuoyuna tanıtacağız" açıklamasını yaptı.

Hassa’da seçim ofisi açılışını yaptı
Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öntürk, Hassa’da seçim ofisi açılışında “Yolumuz hizmet, yoldaşımız millet” değerlendirmesini yaptı. Hatay’ı 15 ilçesiyle bütün olarak ele alacaklarını ifade eden Öntürk’e Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı Hassa Belediye Başkan Adayı Selahattin Çolak, Cumhur İttifakı Hassa ilçe teşkilatı yöneticileri de eşlik etti. Kentin Akbez, Aktepe, Buhara, Söğüt ve Gülkent Mahallelerinde vatandaş ve esnafı da ziyaret eden Öntürk, "Memleket sevgisi, azim ve gayretle çıktığımız hizmet yolunda Hatay’ı ihya etmek için hazırız, kararlıyız. Dava arkadaşlarımız ve hemşehrilerimizle el ele verecek, Hatay’ı gerçek belediyecilik ile buluşturacağız. Bu uğurda yolumuz hizmet, yoldaşımız ise aziz milletimizdir. Hemşehrilerimize layık olmak için çok çalışacak, geleceğe miras olarak örnek bir şehir inşa edeceğiz. Hemşehrilerimin sorunu benim sorunumdur. Sorununuza çözüm bulmak da benim boynumun borcudur. 1 Nisan’dan sonra sizin tek muhatabınız Allah’ın izniyle Mehmet Öntürk’tür" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Öntürk projeleri tanıtacak

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19