Öntürk’ten gençlere ‘sahada olun’ çağrısı

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, 14 mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekerek gençleri ve partilileri alan çalışmalarına katılmaya çağırdı.

SİYASET 29.04.2023 14:36:00 0
Öntürk’ten gençlere ‘sahada olun’ çağrısı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekilliği genel seçimine yönelik çalışmaların depremden dolayı farklı bir öneme sahip olduğunu belirten AKP İl Başkan Mehmet Öntürk, tüm partilileri alan çalışmalarına katılmaya davet etti.

Hatay’da yaşanan depremin yaralarının sarılmaya devam ettiğini, ancak zorunlu göç edenlerin sorumluluklarını arttırdığını ifade eden Öntürk, yaptığı yazılı açıklamada depremden sonra 550 bin kişinin şehir dışına çıktığını, bunun yüzde 70’inin seçmen kaydını taşıdığını kaydetti. Nakil yaptıran seçmen sayısının sorumluluklarını arttırdığını belirten Öntürk, “Tüm Ak Partililere görev düşüyor” dedi.

Öntürk, şu değerlendirmeyi yaptı: “Bizim mücadele eden ekiplere vefa borcumuz var.  Görevde olan arkadaşlarımıza vefa borcumuz var. Bizim çalışmalarımız şahsa değil davayadır. Adaylarımız kendi programlarını yapacak. Teşkilatla beraber biz de, elimizi kolumuzu taşın altına koyarak çalışacağız. Teşkilatlarımızda gezemeyecek durumda olanlarımız var ise dua edecek; eşine, dostuna telefon açacak ve bu işin ehemmiyetini bildirecek. Gezecek olanlar da kapı kapı gezecek. Adaydan fazla çalışacaklar ki bu davaya bir katkı sağlasınlar. Unutmayın biz bunu Allah rızası için yapıyoruz.”

Sandıklara sahip çıkılmasını da isteyen İl Başkanı Öntürk, şunları ifade etti: “Seçim günü sandıklar açılıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Çünkü bizim sandıkta seçim kaybettiğimiz gün oldu. 2014 seçimlerini sandıkta kaybettik. Sandığa sahip çıkamadık ve kaybettik. Bu seçim 550 bin vatandaşımız şehir dışına gitmiş. Bunun 70 bini nakil yaptırmış. Oyunu dışarıda kullanacak. O zaman sorumluluğumuz bir kat daha artıyor. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yükümüz ağır, kolay bir iş değil. İnşallah bu şehri yeniden ayağa kaldırarak, daha modern, daha güzel bir hale getireceğiz. İstihdamı ile sanayisi ile alt yapısı ile Hatay tekrar ayağa kalkacak.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19