'Ortak akıl buluşmasını gerçekleştireceğiz'

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, Arsuz´u şekillendirmek için toplumun tüm kesimleriyle ortak akıl buluşmasını gerçekleştireceklerini belirtti.

SİYASET 7.03.2019 10:39:17 0

Akın Bodur/İskenderun

Atatürkçü Düşünce Derneği Karaağaç Şubesi, Karaağaç Minibüs Durağı, ARİAD, Gözcüler Esnaf Kooperatifi, Karaağaç ve Nardüzü vmahalleleri semt pazarlarını, , Avcılarsuyu, Konacık ve Işıklı mahallelerini ziyaret edip, esnaf ve vatandaşla buluşan Güven, Arsuz´u ülkenin sayılı turizm ve tarım ilçesi haline getirmek için projeler hazırladıklarını söyledi. üreten, kente değer katan ve büyüyen Arsuz esnafını kalkındıracak projelerni ortak akılla hayata geçireceklerini ifade eden CHP adayı Güven, ziyaretlerde şöyle konuştu: 'Arsuz´la ilgili ne yapılabilir, konusunda uzun vadeli projeler üretmeye çalışıyoruz. Klasik belediyeciliğin dışında, halkla beraber belediyecilik anlayışını uygulayacağız. Her projeyi bir daha bir daha gözden geçireceğiz ve halkla birlikte paylaşıp, tartışacağız. Tarım ve turizmde dahil teknik elemanlardan yardım alacağız. Ortak fikirlerle, Arsuz´u istediğimiz seviyeye taşıyacağız. Dağınık bir yerleşim yerine sahip olması nedeniyle dikkatli çalışma yapmamız gerekiyor. Hedefimiz sadece Arsuz´da kazanmak değil, azami oy oranına ulaşmak. Bununla birlikte Lütfü Savaş´ı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçtirmek ve hizmetlerimizi birlikte yürütmek Çünkü, Büyükşehir büyük bir güçtür. Bu güçle birlikte Arsuz´a çok güzel hizmetler kazandıracağımıza inanıyoruz.'
Semt pazarlarında esnaf ve halkla sohbet eden Asaf Güven, modern tarımcılıkla üreten bir Arsuz´un temellerini birlikte atacaklarını, ilçenin tarım potansiyelini ve toprakları en doğru şekilde değerlendireceklerini ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22