‘OSB´lerin sorunları çözülsün´ talebi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, bölgede istihdam oluşturan iki organize sanayi bölgesindeki alt yapı, yol, su başta olmak üzere diğer sorunların ivedilikle ele alınarak çözülmesini istediklerini belirtti.

GÜNCEL 20.01.2020 10:31:19 0
‘OSB´lerin sorunları çözülsün´ talebi

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk´ü ziyaret eden oda başkanı Levent Yılmaz ve yönetimi, iş insanlarının sorunlarının çözümünde idari kurumlar arasındaki diyalogun geliştirilmesi ve bu diyalogun kalıcılığının sağlanması gerektiğini söyledi. İTSO Başkanı Yılmaz, bölgemizdeki ekonomik, kültürel ve siyasi potansiyelin iyi değerlendirilmesi konusunda tüm katmanların birlikte hareket etmesi gerektiğine belirtti. Yılmaz, “İş insanlarımızın sorunlarını çözme noktasında idari kurumlar arasındaki diyalogun geliştirilmesi ve kalıcı olması gerekir. Bu konuda bizler üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız” dedi. Yılmaz, bölgemizde istihdam oluşturan iki organize sanayi bölgesi olduğunu, bu bölgelerdeki alt yapı, yol, su başta olmak üzere diğer sorunların ivedilikle ele alınarak çözülmesi gerektiğini kaydetti.
Taygun Cantürk ise, bölgemizdeki her kesime hizmet verdiklerini belirterek “Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her konuda yardımcı olmaktayız. Sorunları birlikte çözüme kavuşturacağız” dedi. İskenderun ve çevresinin gelişimine katkı sunmaktan ve hizmet üretmekten mutluluk duyduklarını kaydeden Cantürk, Büyükşehir belediyesi sorumluluk alanlarında yapılacak her çalışmaya ve düşünceye açık olduklarını ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9679,80%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00