'Oy sizden hizmet bizden'

´Millet ittifakı´nın İskenderun Belediye Başkan adayı CHP´li Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplanrtıları, esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürüyor.

SİYASET 27.03.2019 10:49:18 0

Nesrin Geyik/İskenderun

 Kentin Gültepe, Esengül, Buluttepe, Pınarbaşı, Numune, Mustafa Kemal Mahallesinde mahallelerinde düzenlediği toplantıları ve semt pazarı ile esnaf ziyaretinde konuşan Şahutoğlu, kurbanlarla karşılandığı Esengül Mahallesinde üzerinde resminin bulunduğu pastayla karşılandı. Şahutoğlu, “31 Mart´ta hem İskenderun´a, Hatay´a ve tüm ülkeye sizlerin sayesinde bahar gelecek. Buna ihtiyacımız var. Uzun yıllardır mutfaklarımızda yangınlar var. İnsanlarımızın yüzü gülmüyor. İnsanlarımız mutsuz, gençlerimiz umutsuz. Yeni bir kıvılcıma ihtiyacımız var ve bu kıvılcım 31 Mart´ta sizlerle birlikte yakılacak. 31 Mart´ta sandığa giderken tüm siyasi düşüncelerimizden arınmış, kenti kimlere emanet etmemiz lazım, onun düşüncesi ile sandık başına gitmemiz gerekir' dedi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin aynı çatı altında birleştirilmesinin önemli olduğunu ifade eden Şahutoğu, şöyle konuştu: “İskenderun beş yıldır belediye hizmetlerinden alması gereken hizmetleri ne yazık ki alamadı. Vatandaşın en ufak hizmet talebinde bulunması durumunda hep top birilerine atıldı, Büyükşehir´in işi İskenderun Belediyesi´nin işi. Vatandaş olarak, hizmeti kim getirecekse getirsin hizmetlere bir an önce ulaşmak istiyoruz. 31 Mart´ta sandığa giderken benim sizden ricam bu seçimin bir siyasi tercih olmadığının bilincinde olarak hareket etmeniz.'
Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşa teşekkür eden Şahutoğlu, “Oylar sizden hizmet bizden. Bizlere 31 Mart´ta beş dakikanızı ayırın, beş yılımız size feda olsun. Allah´ın izni ve sizlerin desteğiyle kazanacağız. İskenderun´a hep birlikte baharı getireceğiz. Kent sahilindeki gezip dinlenen halkla da görüşüp, destek isteyen Şahutoğlu, Ata´nın huzurunda 1 Nisan´ın provasını yaptıklarını da söyledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19