Öykü ve Engin yaşamını birleştirdi

Hatay eski Milletvekili Dr. Mehmet Ali Ediboğlu ile Antakya 6. Noteri Sunay Ediboğlu çiftinin dişhekimi oğlu Engin ile Adanalı Huri-Rasim Demirkan çiftinin kızı Sheraton Grand Adana Gelir Müdürü Öykü, yaşamını birleştirdi.

GÜNCEL 6.07.2022 17:07:41 0
Öykü ve Engin yaşamını birleştirdi

Antakya/SES

Hafta sonu Antakya Savon Otel´de düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikahını Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz kıydı. Öykü-Engin çiftinin nikah şahitliğini ise Jülide Topbaş ile Dr. Tansu Erakman yaptı.
Öykü ve Engin Ediboğlu çiftinin nikahını kıyan Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz, gelin ve damadın “evet” yanıtını alınca, 'Her iki ‘evet´ cevabı aşk kokuyor. Mutlu olmanın yolu 4 S´den geçiyor. Bunlar; Sevgi, saygı, sadakat ve sabırdır' dedi ve mutluluk dilediği Öykü-Engin Ediboğlu çiftini 4 S´yi uygulamaya davet etti. Öykü-Engin Ediboğlu çiftinin düğününe milletvekilleri, çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunun yöneticileri de katıldı.
Hatay eski Milletvekili Ediboğlu, sosyal iletişim sitesinden eşi Sunay ve kendisi adına yaptığı paylaşımda, 'Hafta sonu oğlum Engin ile Öykü kızımızın düğününe katılan, mesaj-çiçek gönderen, mazereti olup ta katılamayan ancak gönlü bizimle olan tüm dostlara şükranlarımızı sunuyoruz' ifadesine yer verdi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00