Oynadığı futbolu skora yansıttı

Hatayspor, Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek finalde

SPOR 25.01.2019 17:32:12 0
Oynadığı futbolu skora yansıttı



Stat: Antakya Atatürk
Hakemler: Özgür Yankaya **, Erdinç Sezertam **, Mustafa Savranlar **.
Hatayspor: Ömer Alıcı ***, Yasin Güreler ***, Soner Örnek ***, Mehmet Tayfun Dingil ***, Kubilay Sönmez ***, Gökhan Karadeniz ***, Mirkan Aydın *** (dk. 72 Hamza Gür **), Hamiodu Maiga *** (dk. 62 Diallo **) Yusuf Abdioğlu ***, Tom Silva ** (dk. 43 Selim Ilgaz ***), Caner Hüseyin Bağ ***.
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan *, Attamah *, Adebayor *, Elia * (dk. 69 Visca *), Soner Aydoğdu * (dk. 85 İrfan Can *) Karim *, Milos Jocij **, Kerim Frei *, Uğur Uçar * (dk. 62 Napoleoni *), Mert Çelik *, Gökhan İnler *.
Gol: Dk. 12 Yusuf Abdioğlu, dk. 25 ve 65 Mirkan Aydın, dk. 44 Selim Ilgaz (Hatayspor), dk. 18 Jocij (Medipol Başakşehir).

Orhan Yıldız
Türkiye Ziraat Türkiye Kupasında son 16 takımın tur rövanş maçında oynayan ve TFF Spor Toto 1. Liginde mücadele eden Hatayspor, sahasında konuk ettiği Spor Lig lideri Medipol Başakşehir´i 4-1´lk srorla yendi ve Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek finale yükseldi. Hatayspor, Başakşehir karşısında oynadığı futbolu skoru da yansıttı. Tur atlamak için en az iki fark atması gereken Hatayspor, rakibine üç fark attı. Kupada son 16 takımı arasında mücadele eden Hatayspor, çeyrek finale kalmasıyla Süper Lig takımını sahasında konuk etmeye devam edecek.
Maçın ilk golü 12. dakikada Yusuf Abdioğlu´ndan geldi ve bunu 19. dakikada Milos Jojic izledi. Hatayspor, karşılaşmanın 25. dakikasında Mirkan Aydın´la durumu 2-1 yaptıi.
Karşılaşmanın 43. dakikasında oyuna giren Selim Ilgaz´ın attığı golle, Hatayspor ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.
karşılaşmanın ikinci yarısında da maçtaki kontrolünü sürdüren ve rakibine göre daha iyi bir oyun sergileyen Hatayspor, 65. dakikada Mirkan Aydın´ın golüyle, Medipol Başakşehir karşısında skoru 4-1 yaptı. Karşılaşma bu sonuçla bitti ve Hatayspor Ziraat Türkiye Kupası´nda çeyrek finale yükseldi.

Vali ve başkan birlikte izledi
Antakya Atatürk Stadyumu´nda oynanan mücadelede Hatayspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasını Hatay Valisi rahmi Doğan, HBB Başkanı Lütfü Savaş, MKÜ Rektörü Hasan Kaya, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Hatayspor Başkanı Mehmet Maden birlikte izledi. Vali Doğan, maçta yaşanan heyecana tribünden ortak oldu ve Hatayspor´u alkışladı. Vali Doğan, Hatayspor´u kutladı.
Hatayspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasını tribünden izleyen HBB Başkanı Savaş, Hatayspor´un çeyrek finale yükselmesinin gururunu Hatay olarak yaşadıklarını belirtti. Takımı kutladığını ifade eden Savaş, 'Süper Ligde lider takım olan Başakşehir´i 4-1 mağlup etmenin gururunu yaşıyoruz. Hatayspor, Türkiye Ziraat Kupasında çeyrek finale kaldı. Yıllardır spora vermiş olduğumuz desteğin karşılığını aldık. Bundan sonraki süreçlerde taraftarlarımızdan aynı desteği bekliyoruz. Bu onur Hatayspor ve Hatay´ın' dedi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de 'Ziraat Türkiye Kupasının son 16 Turu´nda, Süper Lig lideri Medipol Başakşehir´i 4-1 yenerek adını çeyrek finale yazdıran Hatayspor´u tebrik ediyorum. Takımımızı, taraftarımızı, teknik heyetimizi bu takıma emek veren herkesi kutluyorum' değerlendirmesinde bulundu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00