Özdağ ve Topal´ın ‘limon sarısı´ polemiği

Hatay Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı öncesinde AKP Hatay il teşkilatını ziyaret eden Serkan Topal ile heyetiyle Hatay´a girişine izin verilmeyerek Erzin´de bekletilen Ümit Özdağ arasında sosyal medya hesapları üzerinden ´limon sa

SİYASET 27.06.2022 18:01:10 0
Özdağ ve Topal´ın ‘limon sarısı´ polemiği

CHP Hatay Milletvekvekili Serkan Topal, bugün AKP Hatay İl teşkilatını ziyaret etti. AKP Kadın Kolları, Topal´ın ziyaretini bir fotoğrafla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İl Başkanı Adem Yeşildal, ilçe belediye başkanları ile il kadın ve gençlik kolları başmanlarının da yer aldığı fotoğraflı paylaşımda, “İl Başkanımız @ademyesildal, İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra EREN, İl Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa ALKAYA ve Belediye Başkanlarımızı ve Teşkilatımızı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili @serkantopalchp´a teşekkür ederiz” denildi.

Özdağ´dan ‘limon sarısı´ takım önerisi

Paylaşımında, Ümit Özdağ´ın Hatay´a girişinin engellendiği gün ziyaretin yapılması eleştirilirken, Özdağ da AKP Hatay Kadın Kolları Başkanlığının paylaşımını alıntılayarak, “Sayın Serkan Topal limon sarısı size inanın çok yakışır. Takım elbise olarak deneyin” diye yazdı.

Topal´dan ‘siyasi nezaketsizlik´ ve ‘vefasızlık´ eleştirisi

Milletvekili Topal´dan yanıt ise gecikmedi. Önceden planlanmış ziyaretin Özdağ tarafından ´popülist siyasete´ alet edildiğini belirten Topal, şunları kaydetti: “Sayın Özdağ; Barış ve Kardeşliğin Kenti Hatay´da, sorunların çözümü noktasında parti ayrımı yapmaksızın her parti ile görüşmeler yaparız. Siz bunu anlayamazsınız. Çok önceden planlanmış ziyaretimi, popülist siyasetinize alet etmeniz ancak sizin gibilere yakışır. Sizinle hiçbir ilgisi olmayan bir konuda yorum yapmanız, siyasi nezaketsizlik bir yana akademik birikiminize de yakışmamıştır. Hatay´a girişinizin engellenmesini elbette ki onaylamıyoruz. Size Hatay´da “Limonlu” çay ikram etmek isteriz. Unutmayınız ki; Türkiye´nin çakma milliyetçilere değil gerçek yurtseverlere ihtiyacı vardır. Akademik ve siyasi birikiminizi sosyal medya üzerinden etkileşim almaya değil de Milletimizin gerçek sorunlarına adamanızı temenni ediyorum. Benim üzerimden yapmış olduğunuz çirkin provokasyonu reddediyor, takdiri milletimize bırakıyorum. Ayrıca, sayesinde milletvekili olduğunuz arkadaşlarınızı terk ederek vefasızlık abidesi olmakta size çok yakışıyor.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57