´Özel çocuklara özel aktivite´

Antakya Belediyesi, Sosyal Politikalar Başkanlığı ve AKP Engelliler Koordinasyon Merkezi işbirliği ile ´özel çocuklara özel aktivite´ adlı etkinlik düzenlendi.

GÜNCEL 25.08.2021 19:03:30 0
´Özel çocuklara özel aktivite´

Antakya/SES

Antakya Kapalı Spor Salonu yüzme havuzundaki etkinliğe, Hatay Milletvekili Sabahat Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AKP Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Hatay Otizmliler Dernek Başkanı Sara Gök ile otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Etkinlikte otizmli çocuklar eğitmenler eşliğinde su topu ve su voleybolu oynadı, Antakya Belediyesi çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.
Hatay Milletvekili Çelik, Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, Hatay Otizmliler Dernek Başkanı Gök ve beraberindeki heyet, Antakya Belediyesinin açtığı yüzme ve basketbol kursunu da ziyaret edip, sporcu adaylarıyla sohbet etti.

Basket ve yüzme kursunu da ziyaret ettiler
Ziyarette konuşan Yılmaz, 'Spor ve sporcuya verdiğimiz önemle, geleceğin teminatı gençlere ücretsiz spor kursu hizmetlerini hayata geçirdik. Pandeminin ağır şartları ve sıkıntılı sürecinden bunalan gençlerimizin bir nebze olsun rahat nefes almaları, sosyalleşmeleri ve spor alanlarına yönelik kendilerini geliştirmeleri amacıyla başlattığımız kurslarımıza gençlerimizin yoğun ilgi göstermesinden memnuniyet duyuyorum. Belediye olarak eğitim, öğretim, spor, kültür, sanat gibi pek çok alanda gençlerin gelişimlerine katkı sağlayacak, kurs hizmetleri vermeye devam edeceğiz' dedi. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, basketbol kursiyerleri ile potaya atış denemese de yaptı. Milletvekili Çelik ise öğrenciler ve aileleriyle sohbet etti, çocuklara spor sevgisi aşılamalarının çok önemli olduğunu belirtti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00