Özel, cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi

Buluttepe´de seçmenleriyle buluşan, çocuklara oyuncak dağıtan AKP Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, seçmeni sandığa gitmeye davet etti.

SİYASET 13.06.2018 10:50:03 0
Özel, cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi

İskenderun/SES

Özel, cumhurbaşkanı adaylarına ‘değerler haritasıyla mücadele etmekle´ eleştirerek yüklendiği mahalle toplantısında bugünkü Türkiye´yi ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın normalleştirdiği Türkiye´ olarak adlandırdı.
AKP Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel tarafından seçim çalışmasına ilişkin gönderilen basın bülteninde cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ile Meral Akşener´i ‘değerler haritasıyla mücadele etmekle eleştirdi. Özel, “Çünkü bular samimi değiller, milletin inançlarıyla, değerleriyle alay ediyorlar. Alay etmeleri de yetmiyormuş gibi değerler haritasıyla mücadele ediyorlar” dedi. Basın bülteninde Abdulkadir Özel´in şu ifadesine de yer verildi: “Şu anda nasıl bir Türkiye´de yaşadığımızı anlatmamız gerekiyor. Halkımız AK Parti ve onun liderini tek başına tekrar iktidara getirmek için, sandıkları patlatacak inşallah.”

‘Erdoğan´ın normalleştirdiği Türkiye´ tanımı yaptı
Buluttepe´deki toplantıda seçmenen seslenen Özel, Meral Akşener´i ‘yazma takan´ ve ‘mitinglerde tuhaf tuhaf sesler çıkartan´ olarak tanımlayan, Muharrem İnce´nin ´öğretmeniyle birlikte namaz kılmaya giden iki ortaokul öğrencisini meclise şikâyet´ ettiğini öne süren Özel´in bülteninde, konuşmasından şu bölüme yer verildi: “Biliyorsunuz 24 Haziran´da yapılacak ve ülkemizin şahlanışında bir dönüm noktası olan bir sürece giriyoruz. Birbirinden farklı adaylar var, kimisi traktör sürerim diyor, kimisi değişik sesler çıkartıyor. “Ey yüce rabbim sen ne kadar yücesin ki; hikmetinden sual olunmaz. Öğretmeniyle birlikte namaz kılmaya giden iki ortaokul öğrencisini meclise şikâyet eden Muharrem İnce´yi selama durduruyorsun. Rabbim sana şükürler olsun. 2008 yılında MHP ile AK Parti birlikte türban sorununu çözmeye kalktığında “411 el kaosa kalktı” diyenler, bu gün miting meydanlarında bacılarım ister evde örtün, ister işyerinde başınızı örtün, ister mecliste örtün, biz sizin emrinizdeyiz diyorlar. Allah´ıma şükürler olsun. Bu Türkiye Tayyip Erdoğan´ın normalleştirdiği Türkiye´dir.”

´Savunma günü iddiasında bulundu
Verilen oyların ülkenin huzur ve güvenliğine verildiğini anımsatan Abdulkadir Özel, seçmeni sandıklara çağırarak, “Bugün devletinizin, geleceğinizin, istikbalinizin savunma günüdür. Biz AK Partiye oy vererek birliğimize beraberliğimize oy veriyoruz. Birliğimizi düzenimizi bozmaya kalkışanlara Rabbim fırsat vermesin” dedi.


Anahtar Kelimeler: Abdulkadir Özel

TİP, Hatay adayı Gökhan Zan'ı geri çektiğini duyurdu

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası İskenderun Temsilcisi Nacar: Halk giderek yoksullaşıyor

Bir günde 1.315 kişiye sorgulama

Öntürk: Projelerin çoğu doğrudan kadınlara değer katacak

Duduoğlu'ndan filtre sektörüne destek sözü

Gül, kahvaltıda ağırlandı

İYİ Parti adayları İskenderun'da esnafla buluştu: Elbiseyi beraber tasarlayacağız

SP Milletvekili ve HBB Başkan adayı Çalışkan: Sorunları biliyoruz, çözüme yakınız

SHD'den deprem sonrası Hatay konut raporu

Cumhur İttifakı HBB adayı Öntürk: Hatay, 10 yılda 50 yıl geriye gitti

Kiracılar da beyan yapabilecek

HBB Başkanı ve CHP adayı Savaş: Hatay’ın bütün projelerini bitirdik

Arsuz’a 9, Belen'e 12 aday

ATSİAD Arsuz'a OSB istedi

İskenderun'a kadın adayı Deva Partisi'nden

  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00