´Bizlerde büyük bir sevinç yarattı´

Başbakan Binali Yıldırım´ın genel başkanlığı bırakıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın yeniden AKP Genel Başkanı olduğu önceki gün Ankara´da yapılan AKP 3. Olağanüstü Büyük Kongresine, partinin İskenderun ilçe örgütü

25.05.2017 13:13:07 0
´Bizlerde büyük bir sevinç yarattı´

 Hatay´dan AKP il ve ilçe örgütleri ile belediye başkanlarının da katıldığı AKP 3. Olağanüstü Büyük Kongresinde, 50 üyeli AKP MKYK listesinde Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi de yer almıştı. Şanverdi, MKYK listesinde ikinci kez yer aldı ve bu seçimde Hatay´dan listedeki tek isim oldu.

Ankara´da düzenlenen büyük kongreye katılan İskenderun AKP teşkilatı, partinin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan´ın tekrar AKP genel başkanı olduğu kongrede, sevinç ve coşkuya ortak olduklarını belirtti. Ankara Arena Spor Salonu´nda yapılan AKP Olağanüstü Genel Kurultayı´nda Hatay Milletvekilleri ile de görüşen İskenderun AKP ilçe teşkilatı, kongre günü başkentte oldu. AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, kurucusu olduğu partinin başına geçtiği yeniden kongreyi büyük coşku içinde izlediği bildirildi. Bu tarihin bir milat olduğunu ifade eden AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, 'Partimizin kurucusu, Cumhurbaşkanımız, bu milletin sevdalısı genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın tekrar partimizin başına geçmesi bizlerde büyük bir sevinç yarattı. Tek amacı bu ülkeye, milletimize hizmet olan ve bu uğurda kefenini giyerek yola çıkan genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte olmaktan son derece büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizlerin tek derdi var; O da bu kahraman milletimizin hizmetkarı olmaktır. Allah´a şükürler olsun ki başımızda Recep Tayyip Erdoğan gibi cesur, kararlı, hizmet sevdalısı liderimiz var. Allah onu başımızdan eksik etmesin” değerlendirmesini yaptı.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00