Özer, partisi AKP'nin 22. kuruluş yıl dönümünü kutladı

AKP İskenderun İlçe Bülent Özer, partisinin kurulduğu günden buyana umudun ve başarının adı olduğunu belirtti.

SİYASET 12.08.2023 19:47:00 0
Özer, partisi AKP

AKP’nin 22. kuruluş yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada Türkiye’nin AKP ile dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya devam edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Özer, “14 Ağustos 2001'de çıkılan bu kutlu yürüyüş, kökünü güçlü tarihimizden alarak aziz milletimizin emrinde 22. yaşında da aynı aşk, heyecan, inanç ve kararlılıkla ile huzur ve güvenin adresi olmaya devam ediyor" dedi

İlçe Başkanı Bülent Özer, “22 yıl önce çıkılan bu kutlu yolculukta, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine aynı inanç, ruh ve kararlılıkla taşıyan, milletimizle birlikte büyük ve güçlü, Türkiye şiarıyla yürümeye devam ediyoruz" dedi

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz da, Adalet ve Kalkınma Partisinin 22. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yavuz mesajında; 28 Mayıs’da yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçim sonuçlarıyla önemli mesaj verildiğini belirtti. Yavuz, şunları kaydetti: “Türkiye Yüzyılına 22 Yıldır güvenimizi sarsmayan Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Ülkemizin ve Dünya mazlumlarının geleceğidir.
O sebeple Ak Davamız sadece Türkiye için değil, Dünya mazlumlarının da kutlu davası olmuştur. Çünkü Davamız Haktır. Davası hak olanın da zaferi ve zaferleri muhakkaktır.
Ve yine o sebepledir ki; “Türkiye Cumhuriyet tarihinin ilk Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, Ülkemiz için Milat olmuştur.
Dünya liderimizin Başkomutanlığında Ak Davamız aziz milletimizin kalbinde ebedi taht kurmuştur.
22 Yılda manifestolara, 367 garabetleri, 17 – 25 Aralık girişimleri, 15 Temmuz hain fetö kalkışması gibi dış mihrak projelerine karşı, ve hatta 6 Şubat’ta 11 ilimizde yaşanan dünya tarihinin en büyük afeti sonrasında Cumhurbaşkanımız liderliğinde ki hükümetimizin çok kısa sürede depremin yaralarını sarmak için gösterdiği sıra dışı çalışmaları halkımız tarafından takdir ve teveccüh görmüştür.”


Anahtar Kelimeler: partisi ' . kuruluş dönümünü kutladı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19