Pac´a servis yolu önerisi

CHP İskenderun İlçe Yönetimi, Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu ile İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk´e gerçekleştirdikleri iade ziyaretinde güvenlik konusu ve kent projeleri değerlendirildi.

21.08.2017 11:40:15 0
Pac´a servis yolu önerisi

 

Ziyarette Kaymakam Soytürk´ün güvenliğin kendileri için öncelikli konuların başında geldiğini ifade ettiği belirtildi. CHP´den yapılan yazılı bilgilendirmeye göre, Pac Meydanı ile Tayfur Sökmen Bulvarı arasında yapımı süren Battı Çıktı Entegre Projesi´nin de değerlendirildiği ziyarette, Kaymakam Soytürk, şu öneride bulundu: “Proje, İskenderun´a büyük anlam katacak. Sıkıntıya katlanacağız ama bunu en asgariye çekmeli. Okul zamanı, inşaat bölgelerinin yan taraflarına servis yolu açılması gerekir. Vatandaşın mağduriyeti asgariye indirilmeli.”
Konuklarının ziyaretinden memnun olduğunu belirten Kaymakam Soytürk, şunları söyledi: “Türkiye´nin en büyük ilçelerinden biri olan İskenderun´da yaşıyoruz ve sorunları çözmek için çalışıyoruz. Güvenlik konusu bizim için öncelikli konuların başında geliyor. Önceki kaymakamlarımızdan övgü ile söz edilmesi üzerimize aldığımız mirası daha anlamlı kılıyor, sorumluluk yüklüyor. Vatandaş odaklı çalışmak en büyük amaç ve hedeftir. Hizmet etmek ve başarılı olmak için çalışacağız.İnşallah dua alırız. “

Mansuroğlu: Üzerimize düşeni yapmaya hazırız
CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, da “Biz bu kentte yaşayan herkesle kardeşçe, dostça yaşamayı istiyoruz. Eski kaymakamlarımızla da çok iyi diyalogumuz vardı. Bzim için kentimizin güvenliği her zaman önemlidir. Bugüne kadar bir sorun yaşamadık ve bundan sonra da olmamasını diliyoruz. İşbirliğimizin devamı, çocuklarımızın refahı ve güvenliği konusunda üstümüze düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: servis yolu önerisi

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00