Park yüzünden darp iddiası

Arsuz´da otomobilini yanlış park ettiği için emniyet müdürü tarafından darp edildiğini iddia eden Erhan Çekirge, şikayetçi oldu.

29.06.2017 10:46:25 0
Park yüzünden darp iddiası

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine şikayetçi Erhan Çekirge´nin ifadesini aldı. Savcılık soruşturma kapsamında hastane raporu ile darp izlerini gösterir fotoğrafları da teslim aldı.

İddiaya göre, Arsuz´da dayısının yanına giden Erhan Çekirge, Uluçınar Mahallesi Sami Oytun Caddesi´nde arkadaşını görmesi üzerine otomobiliyle yolda durdu.
Bu sırada arkasında araç kuyruğu oluştuğu iddiasıyla yol kenarında bulunan bir kafeteryadan birisinin kendisine yönelik küfürlü kelimeler kullanılarak otomobili çekmesini istedi.

Kendisinin de neden küfürlü konuştuğunu sorması üzerine sonradan Arsuz İlçe Emniyet Müdürü H.K. olduğunu öğrendiği H.K. tarafından polis ekibi çağrılarak odasına götürüldüğünü anlatan Çekirge, şunları kaydetti:

'Yaklaşık iki buçuk saat Arsuz İlçe Emniyet Müdürü, iki komiser ve bir polis memuru tarafından tam olarak hatırlamıyorum işkence gördüm. Önce emniyet müdürü dövmeye başladı. Polislerden ikisi elime bastı. Burada da ayakkabı izleri görülüyor. Kaburgamda çatlak var. İki buçuk saat sonra bana orada darp edilmediğime dair tutanak imzalattılar. Daha sonrada bana ceza kağıdı yazdılar. Zaten tek suçum yanlış parktı. Yanlış parktan dolayı bu işkenceyi gördüm. Ayrıca emniyet müdürü çok sarhoştu. Ne yaptığını bilmiyordu. Neden bu kadar dövüyorsun dememe rağmen rağmen dövdü. Kahve içip ayıldıktan sonra ´Yanlış anlama oldu biz kardeşiz´ demeye başladı.'

Kendisine ayrıca 95 lira park cezası kesildiğini de dile getiren Çekirge, darp raporu alarak İskenderun Adliye Sarayı´na gelip savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu kaydetti.
Öte yandan Arsuz İlçe Emniyet Müdür H.K.´da iddiaların asılsız olduğunu savundu.

Yanlış park yüzünden uyarıldığında devlet memuruna saygısızca davrandığını aktaran H.K. ceza makbuzunun kesilmesinin ardından emniyetten gönderildiğini belirtti.


Anahtar Kelimeler: Park yüzünden darp iddiası

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00