Parklarda revize çalışması

Antakya Belediyesi, Esenlik Mahallesi Cemal Baki Parkı ve Altınçay Mahallesi 3. Etap Toki Konutları yanında bulunan Şehit Bekir Albaş Parkı ile Altınçay Mahallesi 1. Etap Toki Konutları yanında bulunan Şehit Polis Metin Sürer Parkı, Altın?

HATAY 7.02.2018 09:59:53 0
Parklarda revize çalışması

 

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, şunlara yer verildi: 'Devam eden revize çalışmaları kapsamında Esenlik Mahallesi Cemal Baki Parkı´nda çocuk oyun grubunun değişimi yapıldığı ayrıca Altınçay Mahallesi 3. Etap Toki Konutları yanında bulunan Şehit Bekir Albaş Parkı´nda aydınlatma sistemlerinin bakım onarımı ve oturma banklarının eksiklerinin tamamlandı. Altınçay Mahallesi 1. Etap Toki Konutları yanında bulunan Şehit Polis Metin Sürer Parkı´nda revize çalışması sürüyor. Parkta oynayan çocuklara tehlike arz etmemesi için Şehit Polis Metin Sürer Parkı´ndaki revize çalışmaları kapsamında parkın kenarında bulunan kanalın üzerine panel tel montaj çalışması gerçekleştirildi. Kanal üzerinin panel tel ile kapatılarak güvenli bir hale getirildiği ifade edildi. Ayrıca panel tel montaj çalışmalarının ardından telin üzerinin sarmaşıklar ile kaplanarak güzel bir görünüme kavuşturulacak. Ekipler, en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunmak için revize çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.'
Ayrı bir açıklamada da, 'Altınçay Mahallesi 1. Etap Toki Konutları arkasında bulunan Şehit Ali Yılmaz Parkı´nda oyun grupları, fitness aletleri, çöp kovalarının bakım ve onarım işlemlerinin tamamlandı. Ayrıca revize çalışmaları kapsamında piknik masası, bank ve aydınlatma sistemlerinin bakım onarım çalışmalarının devam ediyor' ifadesine yer verildi. Açıklamada, Altınçay Mahallesi Şehit J. Er Mustafa Kocaoğ Parkı´nda sürdürülen revize çalışmaları kapsamında çöp kovası ve salıncak onarım çalışması gerçekleştirildiği de ifade edildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04