Partide kırgınlığa yer yok

AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, partisinin bir aşk ve vefa hareketi olduğunu, bu harekette kırgınlık ve küskünlüğe yer olmadığını ifade etti.

SİYASET 11.01.2018 18:04:32 0
Partide kırgınlığa yer yok

 

AKP Hatay İl eski Başkanı Ahmet Atıç´ın, partinin il başkanı İbrahim Güler´i ziyaretini öven Çelik, “AK Parti bir aşk ve vefa hareketidir. Bu harekette kırgınlık ve küskünlüğe yer yoktur. 10 yıldır başkanlık görevini icra eden Ahmet Atıç´a sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vefa göstermiş yaklaşık 45 dakika süren baş başa görüşme gerçekleştirmiştir. İşte bir liderin vefası. Bu görüşmede teşekkür ve Hatay konuşulmuş. Aynı şeyi yine Ahmet Atıç´tan görmekteyiz görevi bırakırken il başkanı kim olursa emrinde çalışacağı, yanında yer alacağı sözünü vermiştir. Bu sözü tatbik için yeni seçilen il başkanını ziyaret edip 7/24 hizmete hazır olduğunu ve sayın cumhurbaşkanımızın Hatay´daki temsilcisi olarak emrinde çalışmaya hazır olduğunu göstermesi vefanın bir göstergesi ve takdire şayan bir tutumdur. Tebrikler açıklamasını yaptı.

´İşbirliği içerisinde çalışılmalı´
TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve yönetimi de siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde bulunup, Hatay ve yöre halkı için hizmet etmesinin önemli olduğunu ve bunun için yöneticilere görev düştüğünü belirtti. AKP´nin Hatay il başkanlığına atanan Güler´i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Gülsüren, TÜMSİAD şubesi olarak Hatay için yapılacak olumlu projelerin tamamına destek vereceklerini belirtti ve Güler´e başarı dileğini iletti.
AKP il başkanı Güler de, ziyarete teşekkür ederek, Hatay için ayrımgözetmeden hizmet etmeyi ve Hatay´ın her noktasına eşit derecede hizmet götürmeyi yol haritası olarak belirlediklerini, kapılarının halka açık olduğunu kaydetti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00