Partiler ´ortak metinde´ uzlaştı

Hatay Valisi Erdal Ata, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde ildeki siyasi parti il başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda hazırlanan ortak mutabakat metni, siyasi parti il başka

SİYASET 30.05.2018 10:33:52 0
Partiler ´ortak metinde´ uzlaştı

Antakya/SES

Hatay Valiliği Abdurrahman Melek Toplantı Salonu´nda düzenlenen toplantıya Hatay Valisi Ata, vali yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AKP İl Başkanı İbrahim Güler, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, MHP İl Başkanı Murat Adal, SP İl Başkanı Hamza Çalışkan, İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Çığ ve BBP İl Başkanı Nevin Zeytineli katıldı.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, toplantı öncesi değerlendirmede bulunan vali Ata, şunları belirtti: “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde alınacak tedbirleri paylaşmak, değerlendirmek ve il başkanlarımızın konuya dair varsa önerilerini almak üzere bir aradayız. Vatandaşımızın özgür iradesinin sandığa yansıması, hukuka ve ilimizin binlerce yıllık kardeşlik ve hoşgörüye dayalı kültürüne uygun bir demokratik şölen şeklinde geçmesi hepimizin ortak arzusudur. Kamu yönetimi olarak bizler de bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşanmaması, kamu düzeninin aksamaması, kamu güvenliğinin sağlanması ve propagandanın serbestçe yapılabilmesi için gerekli ortamı sağlamaya çalışacağız. En önemli beklentimiz gerek bu dönemde gerek sonraki süreçte birbirimizin hakkına, hukukuna saygı gösterilmesi, toplumda huzursuzluğa yol açacak hususlardan özellikle kaçınılması ve bir sorun olduğu zaman da bize intikal ettirilmesidir. Bu konuda tüm kesimlerin yapmış olduğu ve bundan sonra yapacağı katkılar için teşekkür ederiz.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57