Partiler, seçim ziyaretini hızlandırdı

MHP´nin önerisi ile gündeme geldiği kabul edilen ve hükümetin de 24 Haziran´da genel seçimlerin yapılmasına karar vermesi üzerine, siyasi partiler ile milletvekili aday adayı olmayı düşünenler, ziyaretlerini hızlandırdı.

SİYASET 21.04.2018 10:12:44 0
Partiler, seçim ziyaretini hızlandırdı


AKP il ve ilçe yöneticileri ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütünün bazılarını ziyaret etti. İYİ Parti Antakya´da, Hatay Milletvekili Birol Ertem de Kırıkhan, Reyhanlı ve Altınözü´nde ziyaretlerde bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, partisi AKP´nin Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve partililer ile birlikte Çelik-İş Sendikası, Memur-Sen´e bağlı sendikalar, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan AKP Hatay İl Başkanı Güler,, ilçe ve il kongrelerini tamamladıklarını anımsatarak, ilçelerde ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. Güler, “AK Parti bir hizmet partisidir. Dünya lideri cumhurbaşkanımızın ve genel başkanımızın emrinde halka en hizmeti vermek için çalışacağız. Yüce rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizlerin yardımcısı olsun. Her zaman sizlere kapımız açıktır' dedi.
İskenderun Belediye Başkanı Dingil de her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ve halka en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.

Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Birol Ertem de ilde ziyaretlerini sürdürüyor. Altınözü´nde partisi CHP´nin İlçe başkanlığını ziyaret eden milletvekili Ertem, CHP ilçe başkanı Hamit İsaoğulları ve İyi Parti ilçe başkanı Cuma Çapar´la gelişmeleri değerlendirdi. İyi Parti İlçe Başkanı Çapar de ziyaret için Ertem´e teşekkür etti. Altınözü Emniyet Amiri Veysel Işık´ı da makamında ziyaret edip, Polis Haftalarını kutlayan milletvekili Ertem, Altınözü Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Bayır ve muhtarlar; Şoförler Odası Başkanı Nasrettin Ramazanoğlu, Altınözü Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahaddin Çekiç, Altınözü Müftüsü Abdussemet Pat´ı ve HATSU Altınözü çalışanlarını da ziyaret edip,  ile bir araya gelip, sorun ve sıkıntılarını dinledi.
Antakya´da 2. Hatay İnşaat ve Gayrimenkul Fuarını da ziyaret eden Ertem, İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş´la birlikte fuarı gezdi.
Reyhanlı´da da partisi CHP´nin içe başkanı Fatih Turan ile birlikte İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Gül´e ve yönetimini ziyaret eden Ertem, Reyhanlı Emniyet Müdürü Nadir Örteni ziyaret edip, Polis Haftasını kutladı; Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğluve Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca´yı ´yı da ziyaret etti; Muhtarlar Derneğinde Dernek Başkanı Mustafa Sever ve muhtarlarla bir araya gelip, sohbet etti. Ertem, Reyhanlı Eski Belediye Başkanı Mahmut Ekmen ile Zeytin dalı Harekatı´nın ilk günlerinde Reyhanlıya düşen roketle şehit olan Rıfat Sinirlinin kızı Kadriye Sinirli´yi de ziyaret etti.
Hatay Milletvekili Ertem, Kırıkhan Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, Kırıkhan İyi Parti İlçe Teşkilatı, Bakkallar Odası Başkanı Süleyman Baday, Kırıkhan Ekspres Gazetesi, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Durgun, Terziler Odasında İsmet Öz, Kırıkhan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Toklucu, Kırıkhan Müftüsü Mekki Solmaz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Buğa, Sanayi Kooperatifi Başkanı Erdal Tüfek´i de ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan milletvekili Ertem, 'Kırıkhan esnafının yaşadığı sorunları TBMM Genel Kurulunda gündeme getirmemizden sonra bizleri teşekkür etmek için davet eden Ali Buğa ve Erdal Tüfek ve sanayi esnafına teşekkür ederim. Esnafın mecliste sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

İYİ Parti´den Demirköprü ziyareti
İyi Parti Antakya Ilçe Başkanı Hatice Güzel ve YK üyeleri, Demirköprü´de ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde sorunları dinleyip not alan Güzel, 650 metre olan kapalı nehir yatağının ıslahı, her sene yaşanan gölleşme sorunu ve boğulma olayları, çöp ve atıkların yarattığı halk sağlığını sorunlarının takipçisi olacaklarını ifade etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57