Payas, Bolu Spor´u eledi

Ziraat Türkiye Kupası

SPOR 26.09.2019 10:23:21 0
Payas, Bolu Spor´u eledi

Payas Spor, Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştığı Bolu Spor´u 5-3´lük skorla yenerek, kupadan eledi. Payas Spor´u kupada bir üst tura taşıyan maçın normal süresi 00- sona erirken, oynatılan uzatma dakikalarında da sonuç 1-1 oluncu, sonuç penaltı atışlarıyla belirlendi. Payas Spor, kullandığı 4 penaltıyı gole çevirirken, Bolu Spor´un kullandığı penaltı atışlarının 3´ü kaleci Suphi Dağ´ın engeline takıldı.

Orhan Yıldız/İskenderun
TFF Spor Toto 3. Ligi 2. grubunda mücadele eden Payas Spor, Ziraat Türkiye Kupasında rakibi olan Spor Toto 1. Ligi takımı Bolu Spor´u 5-3 mağlup etti ve kupadan eledi.
Payas Stadında oynanan ve hakemler Hüseyin Gökberk Arslan, Cemalettin Gündoğdular ve Oğuz Akyüz´ün yönettiği karşılaşmayı, Gençlik ve Spor hatay İl Müdürü Cemil Ersöz, Osmaniye Spor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin ve yardımcısı Nahit Özseçen, HBB Spor Organizasyonlar sorumlusu Eray Özdemir, 5 Temmuz İskenderun Spor Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, takımın teknik direktörü Hıdır Özdemir ile eksi İSDEMİR Spor Başkanları Cengiz Gül ve Murad Ergörün ve bazı spor kulüplerinin yöneticileri de izledi.
Normal süresi 0-0 sonuçlanan Karşılaşmada Payas Spor kalecisi Suphi Dağ, 45+2. dakikada Bolu Sporlu Burak Bekaroğlu´nun ceza alanı içerisinden kaleye göndermek istediği topu kornere göndererek önledi.
Maçın 89. dakikada Bolu Sporlu Mustafa Batuhan Altıntaş´ın filelerle buluşturmak istediği topu da son anda kornere gönden kaleci Dağ, ikinci kez gol tehlikesini önledi.
Karşılaşmanın uzatma sürecinde ve 92. dakikasında Payas Spor, Munin Aysever´le geliştirdiği atakla sonuca ulaştı ve 1-0 öne geçti.
Maçın 105. dakikasında Bolu Spor´un geliştirdiği atakta Melih Okutan, topu filelere göndererek eşitliği sağladı: 1-1.
Karşılaşmanın kalan dakikalarında takımların geliştirdiği ataklardan sonuç alınmayınca, penaltı atışlarına geçildi.

Maç sonucu penaltı atışlarıyla belirlendi
Penaltı atışlarında Payas Spor 4 penaltıyı gole çevirirken, Bolu Spor kullandığı penaltı atışlarında 3 atışını gole çeviremedi ve kaleci Suphi´nin kurtarışlarıyla Payas Spor tur atladı. Bu sonuçla Payas Spor, bolu Spor´u 5-3´lük skorla yendi ve Ziraat Türkiye Kupasından eledi.
Payas Sporlu futbolcular, rakibi Bolu Spor´u yenip kupadan elemesinin yaşadığı mutluluğu sahada halaylar çekerek kutladı ve bu sevincini taraftarlarıyla da paylaştı.

Skoru kaleci Dağ belirledi
Payas Spor´un Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştığı Bolu Spor´u kupadan elemesinde kaleci Suphi Dağ´ın önemli çabası oldu. Kaleci Dağ, özellikle penaltı atışlarında topun filelerle buluşmasını engelleyerek, skorun belirlenmesi ve sonucun alınmasında önemli etki taşımış oldu. Penaltı atışları sonrasında ve maç sonucunda Payas Sporlu futbolcular, kalecisi Suphi´yi omuzlarında taşıdı.

Payas Spor´a kutlama
Payas Spor´un Bolu Spor´u Ziraat Türkiye kupasında 5-3 yenerek elemesi bölgede sporseverler tarafından sevinçle karşılandı, Payas Spor Başkanı Mehmet Arslan´a da birçok kesimden kutlama mesajları geldi. Maçın orta hakemi Hüseyin Gökberk Arslan´ın karşılaşmayı bitiren düdüğünün ardından Payas Spor taraftarları kulüp başkanı Arslan´a sevgi göstersinde bulundu, futbolcuları da omuzlarını aldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22