Payas Spor´da başkan; Arslan

TFF Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Payas Spor Kulübünün yeni yönetimi, kendi arasında yaptığı görev dağılımı ile kulüp başkanlığına Mehmet Arslan´ı bir kez daha getirdi.

SPOR 24.08.2020 11:20:03 0
Payas Spor´da başkan; Arslan

Orhan Yıldız/İskenderun

Mehmet Arslan başkanlığındaki Payas Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre yeni yönetim kurulu, kendi arasında yaptığı görev dağılımında kulüp başkanlığına Mehmet Arslan´ı getirirken diğer görevler de şu şekilde belirlendi: 'Ercüment Büyükafşar: As Başkan, Kaan Özkul: Başkanvekili, Murat Dudu: Başkanvekili, ilker Sözer: Başkanvekili, Burak Erdoguk: Genel Sekreter, Ferit Savaş: Medya ve Taraftar Sorumlusu, Gökhan Baştuğ: Sayman, Mevlüt Aydın: Futbol Şube Sorumlusu, Özge Sultan Menekşe: Hukuk işleri Sorumlusu ve Mehmet Dönmez: Alt Yapı ve Stadyum Sorumlusu

Takım çalışmasını sürdürüyor
TFF Spor Toto 3. Ligi takımı Payas Spor ise yeni sezon hazırlıkları takımın teknik direktörü Mehmet Seçkin yönetiminde sürdürülüyor. Payas Spor, Payas Stadında yaptığı antrenmanlarla lige hazırlanırken, kulüp yönetimi ise transfer odaklı çalışma yapmaya başladı. Payas Spor yönetimi, iç ve dış transferde anlaşma yaptığı futbolcularla sözleşme imzaladığı bildirildi, ancak kimlerle sözleşme yapıldığı açıklanmadı. Payas Spor Başkanı Arslan, sezon öncesi bazı futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini, anlaşma sağlanması halinde de kente davet ederek, sözleşme imzalayacaklarını belirtti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00