Payas ve Erzin ´mağlup´

Spor Toto 3. Ligi

SPOR 10.12.2019 13:23:00 0
Payas ve Erzin ´mağlup´

Akın Bodur/İskenderun

TFF Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Erzin Spor A.Ş., Antalya deplasmanında Serik Belediye Spor´a 3-2; Spor Toto 3. Ligi 1. Grubunda mücadele eden Payas Spor ise sahasında konuk ettiği Kemer Spor´a 2-1 mağlup oldu.

Payas, sahasında yenildi
Payas Stadında oynanan ve hakemler Oğuzhan Çakır, Mert Baykal ile Ozan Burak Akduman´ın yönettiği karşılaşmada, Kemer Spor´un gollerini 3. dakikada Baran Basut, 52. dakikada Reha Kurt atarken, Payas Spor´un tek golünü 39. dakikada Oğuzhan Acar kaydetti.
Bu sonuçla, Payas Spor, puan açısından ligde düşme hattı içerisinde yer aldı.

Erzin, deplasmanda mağlup
Serik İsmail Oğan Stadında oynanan ve hakemler Davut Dokul Çelik, Kürşathan Akın ile Muhammet Ali Doğan´ın yönettiği karşılaşmada, Erzin Spor´un gollerini 45+1. dakikada Ali Sinan Gayla ve 90+5. dakikada Nureddin Ersoy atarken, ev sahibi takım Serik Belediye Spor´un gollerini ise 64 ve 78. dakikalarda Alican Tez, 90+2. dakikada Ahmet Teker kaydetti.
Sahaya Yaşar, Emrah, Onur, Okan (dk. 83 Benan), Nureddin, Taylan (dk. 64 Timur), Ali Sinan, Berkant, Halil (dk. 33 Burak), Kaan ve Sefa kadrosuyla sahaya çıkan Erzin Spor´da Sefa, Taylan, Berkant, Emrah, Burak ve Kaan sarıkart gördü.

Kopan´dan maç değerlendirmesi
Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Erzin Spor Teknik Direktör Okan Kopan, takımına karşı haksızlık yapıldığını savundu ve 'Bu durum bu kadar ucuz ve kolay olmamalı. Futbolun doğal skorunu kabullenecek ve kazanan ekibi tebrik edecek kadar futbol kültürüne sahip olduğumu düşünüyorum. Oynadığımız maçta 1.0 önde iken verilen iki hatalı penaltı kararı ile maç kazanmak kısa vadede kazandırabilir fakat uzun vadede kaybedeceklerine inanıyorum. Oyuncularımın alın terlerinin kulübümün emeklerinin çalındığı bu sonucu hazırlayan ve bunda emeği olanları kınıyorum' görüşünü kaydetti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00