Payas´ta Tellioğlu, Kırıkhan´da Savaşır

CHP, iki ilçede daha kongresini tamamladı

GÜNCEL 30.12.2019 10:10:49 0
Payas´ta Tellioğlu, Kırıkhan´da Savaşır

Akın Bodur/İskenderun

Hatay´daki ilçe kongrelerini sürdüren CHP, Kırıkhan ve Payas´ta da kongrelerini tamamlayarak, yeni yönetimlerini belirledi. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurullarda görev gelen CHP´nin ilçe yöneticileri de mazbatalarını alarak, görevine başladı. CHP´nin Payas´taki yeni ilçe başkanı İlter Tellioğlu olurken, Kırıkhan ilçe başkanlığına ise İsmail Savaşır seçildi.

Payas´ta tek listeli kongre
CHP Payas ilçe kongresi, önceki ün Selim Şahin Konferans Salonunda yapıldı. Divan başkanlığını Payas Belediyesi eski Başkanı Öztürk Çolak´ın yaptığı, divan katipliklerini ise Onur Bayır ve Zeynep Bayar´ın üstlendiği kongreye tek liste halinde gidildi. Hatay Milletvekili Suzan Şahin, CHP´nin yöredeki ilçe başkan ve yöneticileri ile Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, İyi Parti İlçe Başkanı Bestami Gözükara, Payas Belediye Meclisi CHP´li üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı genel kurulda konuşan partinin ilçe başkanı Rafet Özkaya, 10 yıl sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevini bırakıp, artık partide ´abilik´ yapacağını ifade etti. Özkaya, 'Görev yaptığım 10 yıl boyunca hatalarım da oldu, iyi günlerimiz de oldu. Belediye seçimleri ve milletvekili seçimlerinde maddi ve manevi karşılık beklemeden bizimle birlikte yürüyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor' dedi.
payas CHP´de tek liste halinde gidilen seçimlerde İlter Tellioğlu başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Yücel Alper, Ramazan Çetinalp, Özgül Çolak, Erdinç Keskin, Mustafa Delibaş, Yusuf Sert, Muzaffer Üstünyol, Şinasi Durmuş, Özgürcan Oğuz, Ali Özer, Uğur Yiğit, Okan İzgi, Taksin Duman, Eza Okur, Gülbiye Özer, Hasan Gökdoğan, Mehmet Yavuz, Ramazan Bozan, Mehmet Bayar, Gülderen Gül, Hatice Karaaslan, Fatma Canbay, Esat Sagaltacı, Esabil Işık ve Ahmet Öztürk. Kongrede konuşan CHP´nin Payas yeni ilçe başkanı Tellioğlu, kongrde tohum attıklarını ifade etti ve 'İnşallah tohum çınar ağacı Olacak. Payas´ın sorunlarını yakından bilenler oraka, bu sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız' ifadesini bilirtti.

Kırıkhan´da yeni başkan; Savaşır
CHP, Kırıkhan´da iki listeyle gittiği genel kurulla yeni yönetimini belirledi. CHP Kırıkhan ilçe başkanlığı için yarışan Yahya Kanıbir, 60 delegenin oyunu alırken, İsmail Savaşır ise 75 delegeden oy aldı ve 15 oy farkıyla partinin yeni ilçe başkanı oldu ve 14 il delegesi de belirlendi. Seçim sonrası partililerine seslenen CHP Kırıkhan İlçe Başkanı Savaşır, kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğini ifade etti ve kongreye katılanlar ile destek verenlere teşekkür ederek, 'Seçimi ben değil, CHP kazanmıştır' değerlendirmesini yaptı. İsmail savaşır başkanlığındaki Kırıkhan CHP ilçe yönetimi de şu isimlerden oluştu: Hanifi Acun, Mustafa Sıraç, Alkan Falay, İsa Buga, Sait Öktem, Mustafa Marmara, Ayhan Oktay, Güven Yıldız, Halil Kıvrak, Abdullah Ablak, Medine Erdoğan, Fidan Gülşah Yılmaz, Cengiz Başar, Halime Şanverdi ile Murat Ergin.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62